memo!

Memo till mig själv:
testa bisolvon en månad. om inte, köp apiforce. o vart köper man det? eller glandin!

börja käka folsyra: b-vitamin.

hejsvejs!

Hon var aldrig så tillgiven som hon var d...

Hon var aldrig så tillgiven som hon var dom två senaste dagarna. Hon var så trött, så när jag la henne i mitt knä orkade hon inte gå därifrån. Men jag förstod att något var fel när vi var hos Sanna o jandia hoppade upp i mitt knä o hellre ville sova än att leka med dom andra hundarna. Min lilla prinsessa, måtte du bli frisk. Matte älskar dig något fruktansvärt.


Bored copycat

Sommarlistan - Kopiera och svara!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Sommarstugan, lätt! Men med tanke på att det är utedass, ingen dusch o inget vatten har man ingen lust att vara där så värst länge tyvärr!

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Med mina nära o kära. Spelar ingen roll vad vi gör!

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Någon grillskiva med grönsaksspett. Mumma!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Spa, småresor. O framförallt bara vara!

5. Dina bästa sommarfärger?
- Äsch, anything goes.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Underskatta den svenska naturen och fly till något skabbigt svenssonsemesterland typ spanien, klä hela familjen i likadana träningsdressar på campingen, bonnbränna, alltid klaga på vädret(!) hur det än ser ut.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Oj. Alla resor, alla husvagnssemestrar m.m. Finns hur mycket som helst. Men inte ett enda dåligt sommarminne, förutom när jag blev biten av en humla i tån när jag var 10!

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet är oslagbart!

9. Vad väljer du i glassbaren?
- Öl!


10. Vart går din drömsemester?
- Karibien!

... Det kan nog bli bra ändå. Jag älskar j...

img_6807 (MMS)

... Det kan nog bli bra ändå. Jag älskar ju honom trots allt. Trots hans brister ;)


Är det verkligen äkta, starka känslor j...

Är det verkligen äkta, starka känslor jag har?! Vill VI verkligen leva våra liv tillsammans o skapa ett liv tillsammans? Har vi vad som krävs för att kunna leva tillsammans utan att gå varandra på nerverna? Hur vet man om det är äkta kärlek eller bara en illusion av vad man vill ha? När vardagen kommer o man bli griniga o småsura på varandra för ingenting? När båda ska ha rätt, när båda egentligen har fel?


Ligger i soffan, som jag har gjort dom sen...

img_6807 (MMS)

Ligger i soffan, som jag har gjort dom senaste dagarna. Hatar att vara förkyld. Speciellt när det är så fint väder. Skulle iallafall vilja ha en balkong så man kan få lite frisk luft. Men inte ens det. Men dom har sagt att balkongen ska bli färdig denna vecka, så det hoppas jag innerligt! I eftermiddag ska jag o älskling kolla på en bostadsrätt utanför Skara, läget är urkasst, men ack vad fin den verkar vara! Vi får se vad vi bestämmer oss för! Känns som att det är grymt svårt att hitta en lägenhet här i stan. Håll tummarna!!


Underbara väder! Otroligt skönt att ligga ...

img_6807 (MMS)

Underbara väder! Otroligt skönt att ligga i solen o bara vara:) synd att man är lite krasslig, men det är ju så skönt ute så jag kan inte låta bli att vara ute! I helgen blir det lugnt, måste vila upp mig tills jag börjar jobba på söndag igen. Imorgon ska älskling ut på partaj i Skövde o ikväll ska vi hjälpa c + d att flytta o sen ska vi grilla ikväll! Jag är lycklig!


RSS 2.0