Jésus!

Grymt bakis idag. Vaknar av att lilla gris står i köket och glor på mig med världens flin! Haha, blev ju livrädd!
Det var kul ute igår, som det alltid är i GBG =) Drog först till Mölnlycke till mellan-gris J. och åt och drack. Sen drog vi in till rockbaren och diggade till den underbara musiken där. Dit kom S. så jag fick träffa honom en snabbis. Kul att träffa honom, var galet längesen. Så vi pratade minnen och vad som hade hänt det senaste för oss båda två. Efter ett tag drog vi till diamond dogs, S. åkte hem, men vi andra var kvar. Där inne träffade jag på mr Y. Väldigt otippat ställe att se han på, men men där var han iallafall. Pratade inte så länge med honom, han skulle upp för att jobba. Tur han drog för mitt ex B. kom till diamond dogs. Kändes galet att se honom. Men skönt på ett sätt. Splittrad är jag, till max. Men jag ska ju leva mitt liv utan ånger, eller hur??!!! Ahja..time will tell.
Idag är det lite olika saker på schemat, men får se hur mycket vi orkar. Bakis båda 2 idag =D
Ikväll blir det iallafall hemmafest!!!



Gööööteborg!

Skulle dratt till gbg för ett tag sen... men det är verkligen inte mänskligt att va vaken så här tidigt. OMG, säger jag bara! Galet trött, men envis som fn så ska dra alldeles strax! Först iväg och lämna hunden hos föräldrarna och sen kan min roadtrip börja! Har en del folk som jag hoppas på att kunna träffa, men känner jag mig rätt så kommer det bli knappt med tid. Både idag och imorgon är det fest igen antagligen!
Imorgon tänker jag inte dricka dock, orka köra hem bakis och jobba bakis en hel natt?
- nja, går fetbort!

Ahja...hoppas jag hinner blogga lite där nere.

Vi hittade förresten en tokfin 3a i GBG igår, för 7600 typ. Helt nybyggd, men var i bergsjön, så känns inte så jävla givande.
Men man ska aldrig säga aldrig!!!






Gööööteborg!

Skulle dratt till gbg för ett tag sen... men det är verkligen inte mänskligt att va vaken så här tidigt. OMG, säger jag bara! Galet trött, men envis som fn så ska dra alldeles strax! Först iväg och lämna hunden hos föräldrarna och sen kan min roadtrip börja! Har en del folk som jag hoppas på att kunna träffa, men känner jag mig rätt så kommer det bli knappt med tid. Både idag och imorgon är det fest igen antagligen!
Imorgon tänker jag inte dricka dock, orka köra hem bakis och jobba bakis en hel natt?
- nja, går fetbort!

Ahja...hoppas jag hinner blogga lite där nere.

Vi hittade förresten en tokfin 3a i GBG igår, för 7600 typ. Helt nybyggd, men var i bergsjön, så känns inte så jävla givande.
Men man ska aldrig säga aldrig!!!






Voddler!

Sikken =)(/&&//¤%4 skit det där Voddler är. Installerade den; CHECK! skulle testa den; NOT OK!
Har försökt i flera timmar, men ikke. Den vill inte fungera!
Min dator är kaputt, så den som vill ge mig en ny bärbar dator, go ahead! Bara att ge mig en ;0)

Haft en bra dag annars, massa träning, hämtat bilen, varit med mina underbara vänner. Hunnit träffa alla dom som betyder mest för mig i hela världen på en och samma dag. Imorgon ska ja ju träffa en till underbar människa, min älsklings-gris ♥

Seg nu ikväll, men orka lägga mig eller??
För speedad på allt kaffe ja har druckit idag!

Ahja... å min stalkers msn funkar ju inte heller. Fn ska ja då prata med?? Hahaha!


Vän med sitt ex?

Det finns vissa ex, som jag fortfarande har kontakt med. Enbart som vänner. Men sen finns det dom som jag aldrig pratar med. Det råkar vara dom som jag har varit seriös med, som jag varit tillsammans med under flera år.
Varför kan jag inte vara vän med dom? Ok, den första seriösa snubben vet jag varför jag aldrig mer pratar med. Men C. då?... Och kommer jag ha någon kontakt med B.?? Även om vi inte var tillsammans så länge, så var det ju ändå så han jag planerade att gifta mig med? Skulle ja ens kunna vara vän med honom? Eller skulle det bara bli skit?
Ska jag inte ha någon kontakt med honom, som med vissa andra jag inte längre pratar med?
Kan man va vän med sitt ex...? Really?

Beautiful Day!

Galet fint väder ute idag!
Idag är det träning och lite shopping som står på listan. Måste packa tills jag ska åka till GBG imorgon, och hämta bilen som bestämde sig för att balla ur igår! 6000 kr fattigare, men papi och jag delar. Blir ikke mycket pengar kvar den här månaden eftersom tatueringarna kostade 1500, sen ska vi betala stugan till mars vilket kostar några tusen och nu bilen. Ajdåe... lär bli en galet fattig månad =)

Anyway, blev inte bara en tatuering utan det blev 2 istället! En galet bra buddha på armen och text längs ena benet. gillas skarpt!

Men gjorde nog lite ont när han tatuerade på benet. Armen var ju nemas problemas =)

nu måste ja dra!!!! byebye

Tatueringsdax!

Ska bli så sjukt nice. Var typ 2 år sen jag gjorde den senaste tatueringen, så ska bli skönt att få känna nålen igen. Har funderat på ny piercing också, men med risk för att se ut som en nåldyna så väntar jag nog lite. Om jag inte får för mig att ta en i naveln, men eftersom alla andra har det där, så känns det inte så jättekul att ha en där jag med.
Ne, nu ska ja fokusera på min tatuering istället.
Så om typ 2 timmar är det jag som sitter i den underbara stolen igen!!!


WOHO!

Much 2 do!

Har knappt varit hemma något dom senaste dagarna. Igår var det träning och direkt efter det en bio på nästan 3 timmar. Med tanke på att jag vaknade vid 15 så blev det en kompakt dag ;0)
Vi såg på Avatar, galet bra film. Rekommenderas starkt! En av oss somnade, men det var förståeligt=)

Idag är en lika stressig dag, har hunnit med att träna några timmar, åt hos S., sen tvättar jag nu. Och ska strax till underbara C. och direkt efter det ut med hunden på långpromenad!

Imorgon är det gaddning som gäller. I can't wait!

Well... time to go!

Zoomzoom

Massa idag! Har inte gjort ett skit på hela dagen, bara varit med min vän S. men eftersom vi var sega båda två, så somna vi gott i varsin soffa. UNDERBART!

Min lilla gris <3 har varit och hälsat på oss här på jobbet ikväll. Kul att träffa henne, men får ju se henne om några dagar igen! Blir massa kul!

Imorgon är det sova, träning och bio som står på schemat förhoppningsvis. S. har min hund inatt och ska ta me henne ut till Morgan på dagen så jag kan sova ut. Det gillar jag!

Behöver skriva av mig en hel del, men eftersom jag är på jobbet så går ikke detta just nu!

Hoppas ni har det bra folks! =D


Då är det jobbigt...

när jobbarkompisens mp4-spelare inte fungerar. och vi har pillat på den nästan hela natten. Det är jobbigt när man är trött men inte får komma till sängen än på några timmar. Då är det jobbigt när gamla ex hör av sig, både på fyllan och i nyktert tillstånd! Då är det jobbigt för dom när dom inser ATT JAG INTE VILL HA EN ENDA!!!

Och det är definitivt jobbigt att bli taggad på en förbannat mycket fula kort som man inte vill att andra folk ska se. Då är det fruktansvärt jättegööör jobbigt!

Men vad gör det... jag bryr mig väl inte så mycket om det heller.

Tycker ni jag är kall?

NÄÄÄÄÄHÄÄ??!!! :O


han är klok den där buddha


bullshit hit, bullshit dit.

igår fick jag höra både det enda och det andra bullshitet. Från både den ena och den andra personen. Varför ska det vara så svårt för vissa att säga sanningen? Varför måste det, för en del, vara alkolhol inblandat för att man ska kunna säga sanningen? Och när en ny dag kommer är allt som bortblåst och man vet "iiiiiiingenting" av vad som har hänt. Gah! Hatar sån där skit. Och jag tycker inte heller om när jag tydligen måste rapportera saker och ting till en viss person som inte längre ska föreställa sig vara i mitt liv. Jag vill och behöver inte höra på massa tjat. Jag är en vuxen människa, med ett eget liv. Jag behöver därmed inte rapportera till någon, någonsin om vad jag gör eller vem jag är med.


Anyways, på onsdag blir det en ny tattoo. kan inte bestämma mig för vilken jag ska ha dock. pendlar mellan;



och;





Lutar åt den första... känns mer moi ;0)

Åååå, kan det bli onsdag snart eller!!! WOHO!!!



tycker inte om fullt folk!

fn, va folk är jobbiga på fyllan. jag orkar inte höra på ditt tjat!
orka med folk som bara snackar skit, eller som säger saker dom inte kan säga i nyktert tillstånd?!

Whuuuut?!

GAH!

Killmagnet?

Vill du bli killmagnet ska du tydligen testa det här:

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6466903.ab

eller så kan ni göra som jag och skita totalt i allt som heter kärlek!




WOHO!

Tid för tatuering är bokad nu. Så nästa onsdag är det jag som ligger under den underbara nålen igen! guuud, vad underbart! Har inte riktigt bestämt vart den ska sitta, men det kommer jag på. Hoppas han har tid att tatuera in den andra tattoon jag hade tänkt mig också. Men huvudsaken är att jag äntligen får min älskade Buddha på mig :D

Jag och min underbara vän S. började prata om att flytta till GBG (nu igen). Hade planer för några år sedan, men av olika anledningar blev det inte så. Men hade varit grymt kul att få komma tillbaka till GBG. Orka bo här?!
Lite problem med mitt jobb och så, men säljer jag lägenheten så har jag ju lite pengar iallafall!

Gud, vad jag vill! JAG VILL, JAG VILL, JAAAAAG VIIIIILL!!!!




Världens bästa stad!!! ♥

BMW

Mjo... asså dom flesta som känner mig vet att jag inte tycker om BMW. Fråga mig inte varför för det vet jag inte ens själv :S

Men nu får jag iallafall "nöjet" att köra BMW tills på fredag. Kul där... får se om jag ens kommer använda bilen.
Iallafall.. idag blir det lugnt. Inget står på schemat förutom att gå långpromenad med hunden.

Får se om det blir en bra dag idag...
Vet iallafall att gårdagen var jättebra!

Och nya tatueringar blir det nästa vecka!!
WOHO!

vivere senza rimpianti

Full rulle idag!
Stack direkt och tränade när jag hade vaknat, blev inte så länge eftersom S. skulle jobba. =S
Drog direkt till fröken C. och tog en kopp, tjöta skit och träffade älsklings-barnet E. efter jag tränat
=)

Inte gjort så mycket efter det, städat och plockat undan.
Har fått tag på min tatuerare och har mailast över lite bilder på vad jag vill ha.
Jävligt svårt att hitta en snygg och bra buddha som passar mig, men förhoppningsvis kan han kludda ihop något bra.

Ska även tatuera in vivere senza rimpianti längs mitt ben... kommer bli så sjukt bra!

Om ni vill veta så betyder det typ lev utan ånger... passar bra va?
måste bara hitta ett bra teckensnitt till det.

;0)




Haha

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6450318.ab

Hittade ett inlägg från min gamla blogg...

Haha! Skrivet för nästan exakt 1 år sen.... hehe.....



Jag kollar på Oprah och det handlar om otrohet. Hon, eller hennes besökare, säger att 1 av 3 män kommer vara otrogna mot sina kvinnor. 92% av dessa män har hävdat att det inte handlar om det sexuella, utan istället om närhet. Att det finns en del män, snarare 88 % (!) som kommer vara otrogen var du än gör och vem du än är.
Huvudorsaken till varför man är otrogen är "emotionell splittring", alltså ensamhet, brist på uppmärksamhet, brist på uppskattning, beundran m.m.
Vill man ha ett bra förhållande med sin man, måste mannen få känna sig som en vinnare.

Är inte vi det dom har vunnit? Kvinnan i deras liv?

SÅ hur ofta erkänner då männen att dom har varit otrogna? Endast 7%

88% av dessa män som har varit otrogna, hävdar att kvinnan dom har varit otrogna med INTE är finare än sin fru, sambo, flickvän etc.

Så vad kan vi kvinnor göra, för att få veta att han är otrogen?
Well, du kan kolla hans mobil, använda en GPS-spårare (lite väl haaaasty kanske?) eller kanske borde han göra ett lögndetektortest??!!

-Njaaa, det känns liiiiite väl överdrivet för min del.

Så vad är tecknen på att just din man är otrogen?
Han kanske tillbringar mer tid utanför hemmet, undviker kontakt (t.ex svarar inte i tele i din närhet), har mindre sex med dig, flackar med blicken om du konfronterar honom m.m
Well, allt det där är väl egentligen inte nyheter för hur en otrogen man beter sig?

Sex är mäns sätt att uttrycka kärlek, samhörighet, ömhet. och när en kvinna intuerar till att ha sex känner han sig älskad, sexig, uppskattad m.m. Så, om du som kvinna tar iniativ till sex innan din man gör det, så kan det jämföras som att han ger dig blommor, diskar och städar, lagar mat m.m.

Men vad hände då med oss kvinnor? Vi har också ett behov av sex, ömhet m.m. Vi kanske rent av är jävligt trötta efter att ha jobbat, hämtat barn, lagat mat, städat och tvättat m.m. hela dagen. Tänk att det pratar dom inte om på Oprah...

Hon tar heller inte upp hur en man känner och gör när hans fru har varit otrogen.
För inte fan är det bara män som är otrogna... SÅ MYCKET vet t.o.m jag!

Tror du...

Tror du att det någonsin kommer vara fred på jorden?
Tror du att vi kommer leva i en krigs-fri värld?
Tror du att det att det kommer komma en tid då det inte finns svältande barn och döende ensamstående mammor någonstans i världen?
Tror du att det kommer en tid då mördare, pedofiler, våldtäktsmän inte mer kommer gå fria i vårat samhälle?

Fan, vad du är dum i huvvet isåfall.

Ögonfransförlängning?

Jag vill! Men kostar en hel del, sen är det egentligen inte det jag behöver. Jag har rätt långa fransar, bara det att dom vill liksom inte vara böjda.
Men fick ett tips idag som jag ska kolla upp. Skönt det hade varit att slippa stå X antal minuter med den där förbannade böjningen vaaaarenda dag!
Men får kolla det när lönen kommer igen. Orkar inte lägga ut det sista på det, när det finns så mycket annat att lägga pengar på ;0)

Har tränat idag, varit med dom vanliga. Inte träffat C. idag men får ta det en annan dag, för ikväll har jag lånat ut min bil =)

Andrea kommer förbi sen, får se om vi glor film eller något annat skojsigt =P


KooKoo!!!

Helt überbra dag idag med =D

Sovit, promenixat, slurpat kaffe med underbara C. och hennes pojkvän.
Och han tvättade t.o.m med min bil, för att jag absolut inte tycker om biltvätten och min bil ska in på service imorgon.
Det var mycket mycket MYYYYYYCKET snällt av honom (hälsa honom det, C. ;0))

S. och A. kom lite senare på kvällen och gick nyss hem. Har käkat flötpizza, glott film och A. klippte mig.
Så nu går miss beautiful freak runt med lite tupékam istället för sin lugg... lite som en frill ja hade för typ 2 år sen.
Hoppas bara inte folk tror att jag har blivit flata eller något.
Men det har jag aaaabsolut INTE!
Milajki fortfarande karlar, även om dom är svin.

B. ringde förut... pratade om något som stog på f-b.
Men det är så fjantigt så tänker inte ens bry mig. Att han tror att jag ska börja med någon annan snubbe redan nu, är bara galet. Och då känner han inte mig.
Jag kommer inte över någon så lätt, och absolut inte över mannen jag skulle gifta mig med.
Men jag vill inte ha någon, inte mitt ex eller någon man.

NO ONE!!








Beautiful World OBS! STARKA BILDER


























Vilken underbar värld....

Ingen ordning!

Lite smått kaotiskt på jobbet fram tills nu. Hade jag gillat om jag inte hade haft tränings och mensvärk som heter duga just precis inatt!

Ahja, that's life =)

Min mobil har btw blivit kapad av min kära arbetskamrat, hon diggar iphone till tusen. Spelar alla spel, kollar alla bildprogram, alla bilder, alla miljoner låtar jag har på den. Läser mina sms..ah ni fattar grejjen. Tror som tur är att jag inte har något att dölja för henne så hon får kika på hur mycket hon bara vill. Bara hon lär sig något under tiden, den dinosaurien =D

Har lovat bort min brumbrum nästa torsdag och fredag till en kompis som ska köra upp för taxi. Då ska ja få (o)turen att köra en BMW. Om jag är riktigt snäll kanske jag får ta ut den på isen lite med... tror jag inte. Men om jag stilar in mig riktigt så kanske det går ;0)

Hoppas han klarar uppkörningen så jag kan få åka lite gratis taxi sen bara hehe.

Hepp... dax att lyfta på räva!!

See yooou!


Så jag skrattar idag...

Galet sugen på att tatuera mig nu. Jag blir knäpp.
Smsade min gamla tatuerare, hörde att han funderade på att lägga av, men skadar inte att försöka =)
Hoppas han kan snart iallafall!

Lugn dag idag. Försökte passa på att sova när jag inte hade någon hund hemma, men det gick inte så bra.
Skitsamma.

Har iallafall träffat underbara C. i någon timme. Ger mig lite kraft så där =)

En rätt så bra dag... får se hur natten blir ♥



I digg it!

Dagen då vi dog

Kan fn inte sluta tänka... varför skulle jag prata med honom förut för?
Saknar honom som fn, men jag kan inte gå tillbaka till honom. Det funkar inte, det skulle inte funka.
Kan inte glömma dagen då jag fick veta allt.
Och dagen efter när jag hade packat alla mina saker och jag åkte därifrån.
När han ljög mig rakt i ansiktet, även när jag hade sett korten på han och hans son i hans lägenhet. Men ändå så sa han att dom inte hade varit här. Just precis då, när han sa det och jag visste att han ljög, dog en liten del av mig. Då visste jag, att hela vårat förhållande bara var på en grund av lögner. Allt vi hade byggt upp, alla våra planer var borta. Det hade inte behövt bli så här, det hade kunnat vara så bra. Även om det kanske hade varit dåligt ett tag, så hade det kunnat bli bättre. Vi hade fortfarande kunnat göra allt det vi hade planerat.
Men han förstörde allt. Då, när han ljög.
Hur kunde han göra så här mot mig? Hur kunde han ljuga så lätt för mig i 4 månader? Hur kan han säga att han var feg för att berätta, när jag gav honom så många chanser, varje gång jag frågade om hans ex, eller hans son. Varje gång vi bråkade om dom, varje gång ämnet drogs upp överhuvudtaget. Hur kunde han?
Hur kunde han så lätt förstöra mitt hjärta, när han visste att det hade blivit sårat så här en gång tidigare?
Hur kunde han vilja skada mig så här mycket? Hur kunde han göra det här medvetet?

Hur kunde du förstöra mig så här?
Och tro att jag ska kunna ta dig tillbaka?

Kom ihåg den dagen då vi dog

Skulle bara säga...

HEEEEEJ!

Jag börjar tröttna.. på den, det, dom, den där saken..... ah ni fattar grejjen =)

Men oooh what a beautiful life jag har.

Avis?

Borde du vara!


???

Min kära mamma har skrivit något till B.jag vet inte vad, eftersom han inte har lust att svara på mitt sms.
Sa till henne att hon skulle vara snäll, men ahja. Skadan är redan skedd för längesen... tyvärr.
Jag önskar att jag kunde gå tillbaka till honom, det finns verkligen ingenting annat jag vill än att vara med honom. Men på något sätt har t.o.m mina föräldrar blivit inblandade och allt har bara blivit värre.
Fan att det aldrig kan bli vi igen.

Ahja... vi har iallafall varit duktiga flickor och tränat idag. Var riktigt skönt! Så nu ska vi komma igång på riktigt här hade jag tänkt mig. Eller jag hoppas det iallafall ;0)

Har 3 galna hundar här idag, S. jobbar men hon ska ha alla 3 inatt när jag jobbar. Skönt att vi kan göra så, då behöver dom inte vara själv så länge!

Fn, jag vill veta vad hon har skrivit... =/


Tips!Tips!Tips!

Gör som jag och S. skicka sms till 72900 och skänk 50 kr till Röda Korset och människorna på Haiti...

GÖR DET! DO IT NOOOOOOW!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6429382.ab



HOPPAS DU HAR GJORT DET!!!

Lika underbar dag idag!

Hade inga planer för dagen idag heller, men tro fan den blev underbar iallafall!
Var som vanligt seg i början av dagen... men framåt 15-16 började det ordna upp sig.
Fixade iordning både mig och hemmet och drog ut på en låååång kall promenad med hunden.

Tog inte lång stund innan luren plingade och det var min älsklings-S. som ville komma på en kopp.
SJÄLVKLART!

Blir aldrig bara en kopp, och det blev det inte den här gången heller =D

Vi fick för oss att möblera i mitt vardagsrum (blev förresten nice) blev självklart hungriga efter det, så drog iväg och handlade och fixade mat.
Sen glodde vi film, och hon gick för några minuter sen.

I love! =D ♥

Det finns btw en människa som jag tycker är GALET stark, god bless you!


Skänk en tanke

... till Porschen vi ska flytta snart. Hoppas det går bra =D

OMG!!!

Egoboost!

Började bli down, tur att jag hade min stalker som hjälpte mig ur svackan.


"du är vacker inteligent mycket spesiel tjej med skin på näsan"

JUST DEEEEE!

Tack!!!! =D

Så mycket att göra, så lite tid!

Jisses!

Hela dagen har varit full rulle precis HELA dan! Milajki!
Trodde det skulle bli en lugn och fin dag, städa, vara hemma och fixa allt.
Men ikke!
Drog till underbara C. vid 13. Under tiden jag var där hörde min andra underbara vän herr B. av sig och undrade om jag kunde hjälpa honom att hämta lite saker några mil ifrån våran stad.
Klart jag gjorde det när jag fick köra en rågrym alfa romeo, kan jag bara inte tacka nej till liksom =D
Det som skulle ta en timme, tog nästan 4 timmar.
Men det var trevligt, var ju ett tag sen jag kunde prata ordentligt med honom. Och det är alltid lika kul, han är ju så klok den där karln =)
La grande finale var ändå när vi drog ner till isen och sladdade och hade skiiitkul!
Men fick lite bråttom eftersom en av mina äldsta vänner, M. undrade om jag ville komma till honom och hans flickvän och glo film.
Herr B. och jag var ju ändå så nästan färdiga, så varför inte liksom?
Så bara hem och hämta hunden, gå en promenad och sen direkt till dom.
I like it!

Och nu är klockan snart 24.00 och jag har precis kommit hem. Såna här dagar älskar jag!




En sån fast vinröd. Åååå vad underbart fort den gick! Herr B. blev lite skrajj, men inte mer skrajj än då vi körde Porche till GBG... då mina vänner gick det jävlarimig fort
Mee like!

Suicide?

Fick veta för några dagar sen att en jobbarkompis fru har tagit livet av sig i helgen. Eventuell orsak?
- Depression och en otrogen man.
Kvinnan i fråga var runt 45-50 års åldern, hade 2 barn och 2 barnbarn. Varav det ena barnbarnet var endast drygt 1 månad.

Jag förstår ärligt talat hur man kan må så dåligt och funderar tanken på att göra det. Men att sen verkligen göra det, det är så...galet.

Det är fler som har försökt ta livet av sig, fick jag veta i helgen. En kompis berättade att han försökt med tabletter och sprit. Men hade det inte varit för hans mamma hade han ev. inte funnits kvar. Det hände för 2-3 månader sen, då när jag inte hade någon vidare kontakt med honom. Men känns så galet att han skulle göra något sånt. Ett galet liv har han, men han har en dotter och en stor familj som verkligen bryr sig.

Tänker på den där gången i somras, när vi jobbade och natt-sköterskan fick ett samtal från sos. Att hon behövde komma till en viss ort med lugnande till föräldrar vars son hade skjutit sig....
Så galet att folk kan sjunka till botten och inte kan se en annan lösning än självmord.

Det är ju tur att jag mår så bra...




Är jag för hård?

För hård mot honom? För taskig? Säger för mycket? Säger för lite?
Men efter vad han gjorde, så har jag väl lite rätt att vara hård?
Han lovade mig 3 veckor utan kontakt, det har inte hänt än iallafall. Max några timmar utan kontakt.
Jag orkar inte. Vad ska jag göra? Kan inte byta telenummer, jag vägrar. Men han ger mig snart ingen annan möjlighet.


Milajki

Sjukt nice att sova fram tills nu, det gillar jag. Nästan hela dagen har gått och jag behöver inte ha ågren för att jag inte har något att göra =)
Blir relativt lugnt ändå, ska på möte ikväll, men fram tills dess är det chill med familjen.
Får väl va lite snäll när dom tar hand om hunden så bra ;0)
Efter mötet vet jag inte riktigt vad som händer, har lite planer. Men orkar inte bestämma något, så får se vad jag har lust med sen



♥Är hon inte underbar? ♥


Heffaklump

Galet ont i huvvet inatt. Det bara dunkar och dunkar och jag blir snart helt galen. Och det är ju några timmar kvar tills jag får krypa ner i sängen och drömma mina drömmar.... =/

Har iallafall fått tummen ur nu coh sökt lite utbildningar. Hoppas för guds skull att jag kan komma in på något så jag kan ta mitt pick och pack och dra ifrån den här stan, dom här patetiska människorna, försöka glömma det mesta och försöka gå vidare med mitt liv. Skulle sökt en distantutbildning i Umeå, men tänkte om. Det blir utbildning i Umeå, men inte på distans. Så hoppas jag kommer in!!! Där finns det, förhoppningsvis, inte någon som känner mig! Eller jo, det finns nog faktiskt en eller några styckna från den gamla tiden som bor där uppe. Men som tur är har jag ingen kontakt med dom, så jag slipper nog dom med!

Ahja... ska beklaga mig för mina underbara kollegor nu.

Nästan dom bästa! =D


Taaack my sweet hustler/stalker ;0)



Galet snygg tröja min stalker hittade på www.shirtstore.se
kostar typ 400 kr eller något sånt där. Men lätt det är värt det när det är Frankenstein på! =D
Men jag är lat, orkar inte beställa =/

Inte sovit så mycket idag... märks på mitt humör hehe

Låten för idag :D



Galet bra låt, and i digg it!! :D
Ge mig metal town NU så jag kan få headbanga och go crazy ;0)

Nhebek???

Totalt urlackad. Hade jag inte jobbat nu, lovar jag att jag hade fn förstört allt porslin och glas som finns i min lägenhet. Fy fan, för att jag verkligen har varit ihop med en sån jävla idiot. Fy fan, för att jag förlovade mig med honom, att han fick träffa hela min familj. All onödig tid och pengar jag har lagt på honom.

För vad?

Jo, för att bli bedragen och backstabbed i fyra äckliga månader!! Hur galet dum i huvvet är inte jag då? Att jag gick på skiten under hela tiden?

Haha! Shame on me!

Jag lovar och svär, aldrig mer! Aldrig mer ska han få se mitt underbara vackra ansikte, min goa kropp, mina underbara läppar eller ens att han ska få en blick av mina dödligt vackra ögon.

För den här bruden väntar på mr right, the one! Han som älskar mig ovillkorligt, inte ljuger, inte har barn sen tidigare, inte har äckliga vänner som bara utnyttjar. Ahmen ni fattar grejjen, jag förtjänar bara den bästa.
Mitt ex, han förtjänar den fula grisen han har som sin son mammas. Alla 3 borde gömma sig längst in i svinstian. Tillsammans med alla andra äckliga grisar det finns på den här jorden!


KLOCKRENT!

http://testadigsjalv.se.msn.com/noje/sexandthecity/Result.aspx









"Relationsexperten som aldrig verkar hitta rätt själv."

Haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!


Apps hit, Apps dit =)

Nu har jag laddat ner över nästan 50 nya apps till min iphone. Hur galet kul som helst, och en del är totalt jätteonödiga. Men kul att ha dom iallafall. Kan jag ha dom, så varför inte? ;0)

Sovit som en tok sen igår, säkert för att jag var bakis. Ännu ett tecken på att man börjar bli gammal, jag kan inte dricka hur mycket som helst utan att bli helt apatisk dagen efter.
Men skönt ändå, så kanske jag kan vara pigg när jag ska jobba inatt =D

Blir lugnt idag, till C. och dricka en kopp lite senare idag. Annars så är det bara lugna puckar tills jag börjar jobba.
Känns som jag inte har varit där på evigheter, eftersom jag var sjuk 2 nätter.
Är lite lätt galen om jag säger att jag saknar det... BUT I DO!


Galet trött/bakis

Risig kväll igår. Kul att va ensam brud med 5 totalt råpackade snubbar.
Dom spelade tv-spel och fylle-kortlekar. Mjo, tack. Jag blev packad, men inte så packad att jag inte visste vad jag gjorde.

Allt var lugnt och fint.
Vaknade vid 12 och åkte hem direkt. Det var iallafall skönt att inte sitta ensam här hemma, utan iallafall fick lite sällskap. Även om dom var galna... men iallafall =)




Har en onbeskrivlig kärlek till Frankensteins monster. Vet inte varför.
Karaktären är så söt så har t.o.m funderat starkt på att tatuera honom någonstans på min üüünderbara kropp! ;0)

Sjuuuuukt snygg klocka!

Brukar inte tycka om klockor, och det var typ i mellanstadiet jag använde en klocka regelbundet sist.
Men min underbara A. visade mig så sjuka snygga klockor, som fanns i mycket färger och med eller utan blingbling.
A. hade köpt den rosa, men njaa, inget för mig.
Jag vill ju LÄTT ha den röda, utan blingbling.



Ser ni hur fin den är??

Passar perfekt till nästan alla mina kläder också.
LÄTT jag ska köpa den nästa månad =P
I CAN'T WAIT!!

Kostar typ 500 kr. på Bubbleroom.se!!!


Vad håller jag på med??

Du kan kalla mig dum i huvvet, det går faktiskt bra.
För just nu är jag nog det.
Men skitsamma, den ända jag sårar. Det är mig själv.
Varför kan jag inte bara radera allt minne och gå vidare???
WHY? WHY? WHY?

=/


Varför?

Sjukt mycket funderingar idag. Och har bara varit uppe 1 timme än så länge =/
Sjuka drömmar hade jag inatt också. JÉSUS! Tur att det bara är jag som vet vad dom handlade om... ;0)

Varför Snöar det så sjukt mycket? (jag älskar det, men iallafall)
Varför är jag den segaste personen just idag? Orka göra något?
Varför finns det krig och svältande barn? Totalt sjuka sjukdomar, som hiv?
Varför finns det droger och annan jävla skit som inte gör något bra i världen iallafall?
Varför har vissa en blogg o dom inte vill att folk ska läsa den? Varför har jag en blogg överhuvudtaget?
varför har jag inte orkat hämta min hund än? Varför är jag inte festsugen?
Varför känns det som att jag helst skulle vilja ligga hela dagen i sängen och inte röra en fena?
Varför träffar jag bara nötter? Var är mr right? My prince charming?
Varför kom jag till sverige och inte till typ USA, det är ju mycket närmare från Chile?
Varför är jag som jag är? Vem är jag?
Är jag någon överhuvudtaget, eller bara en prick i universum?
Vad har jag att ge världen? Varför är det så här?

VARFÖR??

En bild säger mer än tusen ord...


Sad but true

Är down... vet inte varför. Kanske för att mitt ex pratar med mig, kanske för att så fort han pratar med mig så blir jag påmind om att jag är ensam och att det aldrig kommer att hända något mellan oss längre. Kanske för att jag blir påmind om allt vi gjorde,alla minnen som dyker upp. Alla gånger jag åkte dit, eller han kom hit. När vi satt på bryggan i somras vid Landvetter sjön och pratade. Eller när vi åkte till Säffle och han sa att han älskade mig för första gången. Eller dagen då vi förlovade oss och firade min 25-årsdag. Allt vi har sagt och allt vi planerade. När jag var hemma hos honom och han jobbade, och han kom in bara för att pussas lite. När vi myste, eller när vi var i stan och gick i affärer. Eller när vi satt på stranden vid havet. Första gången han träffade min familj och hela min släkt. Alla gånger vi var ute och festade. Alla som sa att vi såg så söta ut tillsammans. Alla blickar, alla kort på oss. Alla bråk vi hade, och alla gånger vi blev sams igen. Allt han gav, alla rosor och alla saker han hittat på sitt jobb. Alla skratt, alla gråt. Jag kommer ihåg allt.

Jag vill bara glömma allt. Men det går inte.

Jag blir påmind om att jag aldrig kommer möta någon som han igen. Jag blir påmind om att det kommer ta ett förbannat tag innan jag kommer hitta någon som får mig att må bra igen. Om jag någonsin gör det?

Hur ska jag göra för att gå vidare? Hur ska jag kunna lita på någon igen? Hur ska jag inte få panik över att vara själv, när alla andra har någon som dom älskar och kan åka hem till? Någon som dom saknar och vet att saknaden och kärleken är besvarad?

Jag hatar allt som har med bröllop att göra. Jag hatar bara tanken på att folk gifter sig. Jag hatar det.

Jag hatar att han fick mig att må så bra och nu, att han får mig att må så förbannat jävla dåligt över allt svek?
Över att allt var bullshit varje gång hans ex kom på tal. Alla dessa obeskrivligt många gånger han ljög mig rakt i ansiktet. Allt han sa som inte var sant. Alla gånger han kunde ha berättat, men var för feg för att göra det? Alla gånger jag träffade hans kompisar och alla var glada, utan problem. När alla dom har gått bakom min rygg?

Dom säger till mig att den här upplevelsen kommer få mig starkare. Men jag tvivlar. Hur ska jag kunna titta tillbaka på den här tiden och någonsin må bra igen?

Kan någon tala om det för mig?







Sad....but true

Tack min gamle vän =)

Ni som följer min blogg kanske märker att den är liiiite snyggare och liiiite bättre än den var förut. Det beror på att bästa Helen ♥ har hjälpt mig att fixa den!

TACK TACK TACK!!!

Lugn dag idag med, snöar som en tok hela dagen idag. Så har mest bara varit inne. Har inte hämtat min hund än, fortfarande lite för snorig för det. Men förhoppningsvis är jag såpass kry att jag kan hämta henne imorgon. Saknar ju ihjäl mig efter henne =(

M. och jag käkade frulle sent idag, framåt 12 eller något. Slözappa på tv.n lite och sen åkte vi till donken och åt en sån här:



Det var väl nice, men det är inte direkt näringsrikt =)
Speciellt inte när man är en sjuk-brud!

M. började jobba och jag drog direkt till underbara C. tog en kopp och tjötade i vanlig ordning!
Lika trevligt som det alltid är! ♥

Och nu sitter jag här, igen. Som jag har gjort dom senaste kvällarna. Börjar tröttna rejält på det här. Vill att livet ska bli som vanligt igen. Frisk, utan snor, med hunden, med kompisar och jobbet.

Hoppas att morgondagen blir bättre!


Manligt nattbesök =P

Dagen den gick idag med.
Började dagen med att väcka min kära gamle vän, M. som hade slaggat på soffan, då han hade jobbat sent och det inte gick någon buss. Samma visa inat, så får sällskap imorron bitti också =D
Vi drog en runda på stan, köpte massa olika saker, bl.a skal till iphonen ♥

Åt och pratade om livet och sen drog han till jobbet.

Efter det har jag inte gjort alltför många knop. Fortfarande sjuk, så varken orkar eller känner för att göra något =(

Imorgon ska jag hämta min älskling, ÄNTLIGEN!
Har inte sett henne sen i fredags, och gud vad jag saknar henne.
Skönt att det kan bli lite normalt här hemma igen =D

Ikväll ska nog dom flesta ut, men eftersom jag fortfarande är sjuk, får jag vänligt sitta här hemma och tycka synd om mig själv.

Kuuuul!

F. ö toksaknar jag min vän, A. nere i GBG. Hoppas jag kan åka ner snart =)


Out of my hands



FIN! ♥♥♥

Har han tatuerat ett "R"???

Pratade med B. på msn. Han satte på web-cam.
Visade sitt ring-finger. Sa att han hade tatuerat in ett "R" där... undrar om det är så?

Om det är så, så är han så dum i huvvet. Och han kommer ångra sig så mycket sen i framtiden.
Men jag kan inte rå för att bli smickrad. Verkligen. Att han kunde gå så långt, om han nu har gjort det, är ju trevligt på sitt sätt. Jag vet iallafall att det är första och sista gången någon kommer att göra så för mig.

Och jag älskar honom, det gör jag. Och det kommer jag nog göra, om inte för alltid, så för ett jävla bra tag.

Men jag vet att det aldrig kommer att bli vi igen.

Aldrig... ='(


Nu kommer den!!




MIN ÄLSKLING KOMMER NU!!!! (den vita!)

Bloggdesign?!!! Hjälp!Jag ger upp!

Nu har jag försökt att fixa min blogg, så den kan vara fin och inte så himla tråkig som den är nu. Men jag ger upp! jag klarar det inte. Jag vet inte hur man gör! HJÄÄÄÄÄLP!

Jag har inget liv

Nu när jag är sjuk.
Jag ligger här i soffan mest hela tiden och glor tv.
Telefonen ringer ibland. Folk som frågar hur jag mår. Tack bra, säger jag. Slöpratar lite, lägger på och fortsätter kolla på tvn igen.
Kul...verkligen.
Så förbannat trött på det här nu. Och jag toksaknar min hund megamycket nu.

Kollar som vanligt på tvn nu då. Ett program som heter "Modern Love". Handlar om homosexuella par som gifter sig och hur deras familjer ter sig till att deras barn är homosexuella.

Fanns en kvinna där, vars familj inte dök upp på hennes bröllop för att hon gifte sig med en annan kvinna.
Skulle aldrig falla mig in att göra så mot mitt egna barn.

Kärlek är kärlek, spelar roll vilka det är som älskar varandra?


Testing Testing...IGEN! =)



Tror att det funkade nu?? WOHO!!! tack karin! =)

Lilla, lilla pucko!

Pratade med B på msn. Han hade skaffat hund. Trevligt. Samtalet började rätt bra. Tills han satte på webb-cam och såg att han pratade i tele. Frågade med vem, och sa att det var Jenny. Hon och W. hade bråkat. Och då ringer hon till honom. Aaah fan, jag blev helt lack. Han hjälper henne efter att det är dom som har sabbat hela vårat förhållande??? Helt crazy.
Så där slutade vi prata.
Blir så pissed off, så jag vet snart inte vad jag gör.

Annars har dagen varit lugn, legat i soffan hela dagen.
Pratat i tele med olika roliga personer, bla. min stalker ;0)
Var med C. lite och pratade om allt möjligt som vanligt.
Underbar den där tösen =)

Ja..sen dess har jag varit i min soffa. Totalt däckad och orkar inte göra något. Undrar om jag ska orka jobba imorgon...?



Så där ser det ut utanför en del av mitt jobb =)

Testar om de går att lägga in klipp... =/

http://www.youtube.com/watch?v=d8alGNR2SMY

När man är sjuk ♥



Är Ben & Jerry's glass ALDRIG fel.

♥ Me love ♥

Ingen bra dag idag...




...Och dagen har knappt börjat.
Hatar att vara sjuk, det finns liksom ingen mening med det. Snorar, hostar, nyser, läcker massa olika äckliga saker. Vem vill göra det?
-Not me!

Kroppen orkar inte göra något, men huvvet vill göra massa saker. Kul att bara ligga här och vänta på att orka göra något?
Kanske jag aldrig skulle ha gått till C. igår, men tyckte det var bättre än att vara hemma själv.
Hoppas bara jag är någorlunda frisk tills imorgon.

Och hoppas jag får min lur imorgon också. Har redan köpt lite olika saker till den :D
Älsklings-Agda har precis köpt en, säger att det är den bästa telefonen EVER!
Och då är det säkert så också ;0)

Idag är jag down som fan, inget är kul, kroppen gör ont, och har inget att se fram emot.
Och mobilen har nog aldrig varit så här tyst.
Bara för de fick ja nyss ett sms... kul. Psyko-idiot!

Får nog ärligt talat byta nummer nu. För mycket folk som har mitt nummer, som absolut inte fattar när jag säger att jag vill inte veta av dom.
Men sen tänker ja... fan, nej. Då känns det ju som om dom vinner. Det här numret har jag haft ett tag och dom flesta har det här numret.

Apropå det... har jag inte hört något från f.d fästmannen. Jag hoppas han mår bra...

Idag blir det i det lugnaste laget, orkar verkligen inte göra någonting och borde nog vila upp mig. Jag har inte råd att va sjuk... =(
Men kuuuul att bara ligga här som en avdankad idiot.
But I will walk the line, TILL THE END!!





Snorsjuk, hundlös och ensam.

Ja, de va ju tydligen inte bra att springa ute som en tatting på nyårsafton fick jag ju lära mig. Är totalt igenbommad i näsa och hals. Får ju självklart skylla mig själv, men vem tänker på sånt i fyllan och villan?
Men känns ju inte så kul eftersom det bara är några veckor sen jag var sjuk.
Aja..bara att stå ut med skiten tills det är över!

Har, trots förkylning, haft en peachy kväll. Åkte till min underbara vän Camilla ♥, där vi åt och kollade på film.
Min papi hämtade min hund tidigare idag, efter att jag hade ringt och beklagat mig för att jag var sååå sjuk och det var så fruktansvärt jättekallt och snöigt ute.
Hade egentligen inte behövt klaga så mycket, eftersom jag vet att pappa älskar hunden och att dom gärna tar hand om henne.
Nu är det ju bara så att jag är HELT själv, vilket jag fullständigt hatar.
Orka vara heeeelt själv, utan ens en hund??
usch, får panik på sånt där. Men lika bra att jag kurerar mig ordentligt nu, så att jag hinner bli frisk när jag börjar jobba på måndag.

Btw... räknar ner tills jag får min älsklings-mobil. För en gångs skull en liten ljus glimt i mitt liv =)


Nytt år, nytt liv

Urk, mår riktigt kasst idag. Får ju skylla mig själv givetvis, men kul kväll igår iallafall =)
Vi skulle egentligen ha varit hos F. men vi tog förfest hos moi. Eftersom vi brudar inte va klara, då fick snubbarna komma hit till oss istället =D
12-slaget va la lika grande som det brukar vara här i Lidköping. Lite besviken på musiken, men skitsamma.
Efter det drog vi till en krog som va öppen. Lagom megakul, så jag drog hem. Orka folket i den här stan =/

Däcka rätt skönt, med kläder, smink och smycken kvar på mig. Men tro fan att jag väcks av att det är någon som ringer som en blådåre på dörren. Självklart är det det största psykot här i Lidköping som på något sätt har lyckats ta sig in i trappuppgången. Hundarna blev helt crazy, självklart. Själv låg jag livrädd i min säng och vågade knappt göra något när han ringde på dörren, ringde min mobil och pratade genom brevlådefacket.
Jag fattar inte hur den här människan funkar. Jag har inte "pratat" med honom sen den gången då han fick mig och min f.d. fästman utslängda från Harrys. Och helt plötsligt står han utanför min dörr på nyårsafton???

Stalkers, i all ära, men det här börjar bli sjukt. Det finns stalkers, och så finns det STALKERS!

Fick sms idag av en "vän" som tydligen är tvärsur på mig för något som jag tydligen hade skrivit igår. Han menade på att jag tyckte att han var som alla andra snubbar jag träffat. WHAT???
Jag vet inte om han har fått för sig att det ska hända något mellan oss eller vad han tänker med.

Jag har sagt till ALLA att jag vill inte ha någon, INGEN! SÅ varför kan alla inte bara låta mig vara, oavsett vem det är? Jag vill inte ha något tillfälligt, "kul" grej, jag vill inte ha något förhållande. Allt jag vill ha är mina vänner och min familj. Det är det enda jag vill...

Så om du är ute efter sex eller förhållande, så kom inte till mig. Du slösar bara din tid.
Allt jag vill ha är som sagt vänner.

RSS 2.0