uj uj uj!

Var ett bra tag sen jag bloggade. Närmaste bestämt 3 veckor o 3 dagar, skulle jag tro =D
Mycket o ingenting har hänt. Ska jag vara ärlig så kommer jag knappt ihåg vad som har hänt. Fester, träning, jobb och socialisera mitt liv är väl det som har varit.

Älskling och jag har äntligen bestämt att vi ska flytta ihop till höst! Nu ska vi bara hitta en lägenhet som vi båda vill ha. O helst då med uteplats till oss o framför allt hunden. Hoppas allt kommer att gå smidigt, iochmed att jag måste sälja min lägenhet o det ena med det andra.

Har haft en underbar helg med mina underbara vänner o min underbaraste pojkvän. Ea o hennes "pojkvän" (?) John har sovit hos mig i helgen. + pojkvännen så det har varit fullt hus hela helgen. Och alla dessa hundar. Jisses!
Men kul har det varit iallafall. Men sa till Ea idag att imorgon får dom nog sova hos någon annan så att jag o älskling kan få lite ensam tid. Det känns som en evighet sen. Men igår fick vi iallafall någon timme ensamma. Det var skönt det med. Bokstavligt talat ;0)

Jobbar inatt. Går väl relativt bra med en vikarie. Men bara att göra det bästa av situationen antar jag.

Glömde förresten säga att i fredags var det rockfestival i stan, bla. Lillasyter spelade. Galet bra var det. Men kändes som att revbenen bröts när man stog där framme o hörseln var nersatt igår. Men nu börjar den nog komma tillbaka till sitt rätta igen! Efter Lillasyster drog vi o kollade på Uno Svenningsson. Det var väl mindre bra.. men det funkade väl =)

Jobbar bara inatt, sen är jag ledig ända till nästa söndag. Hur underbart är inte det då??!!!
Well, time to go!



min dag

Yupp, that's what i've been doing 2day!
Förutom långpromenad på 1 timme ca. =)
Nu är det dags att åka till jobbet!

springtajm!














Dagens inköp!

Jaha ja!

Så sitter man här igen. Vad har hänt dom senaste dagarna? Öh
Jobb, sova, springa, träffa vännerna. förstört min iphone. lämnat in min iphone. gråtit lite över min iphone. och nu sörjer jag min iphone.
KLARAR MIG INTE UTAN MIN IPHONE!
En del folk undrar o frågar om jag verkligen är så materialistisk av mig, och ja ta migtusan, DET ÄR JAG!
Min bil, hund och iphone är det viktigaste. Hur ska jag annars kunna socialisera mig med omvärlden?
SJÄLVKLART, är min familj och vänner oslagbart värdefulla. Finns inte ens ord att beskriva vad dom alla betyder för mig, MEN utan en iphone eller bil, hur skulle jag då kunna höra av mig till dom eller dom till mig? Och hur skulle jag kunna åka till dom titt som tätt???

Njee, jag fungerar inte utan mina saker.

Jag är verkligen en materialist.

SO WHAT?!

...har btw iphone, pojkvän o hund abstinens nu, right in this moment. Poor little me!

RSS 2.0