Giddy up!

Giddy up = tokbra låt med the hives. GILLART!

Sovit bort hela dagen i princip. Papi väckte mig vid 15.00 men jag låg och drog mig en halvtimme eller så. Har ju faktiskt en natt kvar att jobba, då får man faktiskt sova bort hela dagarna ;0)

Ställde mig direkt på löpbandet och sprang några kilometer. 3.3 för att vara exakt. Om det nu är någon som bryr sig =)

Imorgon är det full rulle skulle jag tro. Sova ett par timmar, sen fram på stan och shoppa och fika med underbara Jimmy som kommer på besök. På kvällen blir det lite fest. Älskling pratade om någon förfest. Och jag och EA ska skaka våra sköna rumpor på dansgolvet =D

Längtar!

Jag älskar mitt liv, så sjukt mycket. INGA KONSTIGHETER!



Ah just det ja. Mina dojjer har kommit, dom ska jag hämta imorgon. WAAAAAAAJ!


mjo...

har egentligen ingenting att skriva. Har sovit hela dagen, bortsett från en promenad och en löprunda på löpbandet. Det är vad jag har gjort idag. Inte ens ätit. Det tänker jag börja göra på fredag igen =)
Men på torsdag blir det nog utgång, så då kanske jag äter fyllemat haha ;0)

Fick se min apa en ultra snabb stund igår kväll innan jag åkte till jobbet. Och jag saknar honom som en tok. Får inte se honom förrän på torsdag igen. Hur ska detta gå? =(

På ett sätt är det skönt att sakna honom, veta att det är äkta och att jag verkligen vill vara med honom. Saknar pussarna och kramarna, blickarna han ger mig. Ahja.. saknar honom bara ännu mer om jag skriver om honom.
Tror och hoppas att det inte finns någon som kan förstöra för oss. Jag vet iallafall att inga av mina ex kan förstöra för oss. Ingen av dom som är någonting värt att ens lyssna på!

Inte heller mr B.

Snart blir det Elmia, ska bli shitnice! =D

pissed off!

Så mina vänner. Nu syns det att fröken moi har slutat röka. Mitt humör är inte att leka med! Nästan så jag blir rädd för mig själv när jag blir så förbannad så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. För minsta lilla kan jag bli hur förbannad som helst. VERKLIGEN!
Har ett mycket bra exempel på detta från idag, men inget jag tänker roa er med! Jag blev iallafall förbannad.
Stackars älskling som har en sådan klimakterisk flickvän. Men han verkar tycka om mig iallafall =)

Idag har jag inte tränat som jag hade velat. Får springa imorgon och på onsdag istället. Resten av veckan kan jag inte. Eventuellt på torsdag kväll. Får se.
Ska börja med Cambridge imorgon också. Så kanske det gör lite nytta!

Nu ska jag och älskling gå en promenad innan jag drar till jobbet!


Drive your dreams

Haft en toppenhelg med alla mina underbara nära och kära. I fredags var det lite mys och utgång. Det var riktigt kul ute, med mycket rumpskakande =P billigt blev det med, betalade inte ett öre. Så kan det vara ibland ;0)
Älskling följde inte med ut, bara jag och töserna. Han var hemma och spelade eller något =)

Igår blev det roadtrip med C & D, köpte lite grejer. Bl.a min älskade klocka som jag har tjatat om i flera månader. Köpte faktiskt inte så mycket, för att vara jag. Men apa köpte desto mer. Nästan mer shopoholic än jag =P
GILLAS!

På kvällen var vi hemma hos föräldrarna ett tag och tjatade. Apan är självklart godkänd, t.om mycket väl godkänd. Det visste väl jag ;0) han gör mig så stolt den jäveln!

Dagen idag började att älskling väckte mig kl.8 och sa att han skulle gå en promenad med Jandia. Ooook?
Funkar ju bra för mig, fick ju jag ligga och dra mig en stund till =D bäst är han!
Sen kom S. och vi åt frulle tillsammans allihopa. Apa åkte till sin mamma och jag är fortfarande med S.

Kort och gott en heeelt underbar helg!

Nästa helg är det släktkalas, Elmia och feeeest!
Waaaaj =D



Nu tror jag!

Tror egentligen inte på något om jag inte får bevis. Inklusive spöken och sånt där. Men efter helgens bravader med larmet på jobbet, så börjar man ju ana vissa saker. Men efter nattens knackningar och andra olika saker gör väl att jag får se mig slagen. Fine fine, det finns spökar och andra saker.

Tvekar inte en sekund på det längre!

Anyways, jobbar med en ny timanställd inatt. Galet tråkig. Inte mycket att prata om där inte.

Skönt att det är sista natten. Skönt att få shoppa, festa och mysa med älskling en hel helg. Festa får jag nog iof göra utan honom, men jag får ju alltid krypa ner i samma säng som honom när festandet är över. Och det är ju det bästa av allt ;0)

Jaja iallafall...
Som ni kanske fattar har det varit en väldigt händelserik natt här på jobbet. Hoppas att spökerierna är över nu och jag kan börja slappna av lite.
På måndag ska jag äntligen ta lånet på bilen så att bilköpet kan bli av någongång.

SWEEEEEEEET!


Yiiiaj!

Dojjerna är beställda. Nästa vecka är det jag som går runt i mina nya vårdojjer, vare sig det är snö eller inte!
Ikväll är det jobb, imorgon är det LITE partey.
Träffade älskling några minuter idag. Det har gjort hela min dag. På bra humör och allt känns great!
Imorgon hoppas jag att jag får skaka lite rooompaah!


Och imorgon är det även lite shopping som står på schemat med underbara EA!


Vi är bäst på att mysa, bäst på att pus...

img_6807 (MMS)

Vi är bäst på att mysa, bäst på att pussas, bäst på att skratta, bäst på att  älska! I miss you like a motherfucker my lovely monkey! 


men helst dom här

ADIDAS Womens Adi Hoop Mid black/white/black

Galet snygga! men vet inte vart man köper dom =/

kanske ett par såna här??

ADIDAS HONEY MID W
Sneakers/ADIDAS HONEY MID W från stadium.se


men vill helst ha svart ;0)

otrohet

... är det enda jag har hört det här arbetspasset. en vikarie vars man var otrogen mot henne vid jul. Visst, jag förstår att hon tycker det är fruktansvärt jobbigt och vill prata av sig. Men man borde väl kunna prata om något annat också? Självklart lyssnar jag och ger råd, men jag orkar inte lyssna på det här heeela natten. Tillochmed när vi är inne hos dom boende kan hon kläcka ur sig något. Så vill jag INTE ha det. Försökte säga till henne, men nähä då.
Tycker det är fruktansvärt allt som har med otrohet heter. Allt som har med otrohet att göra.
Nu är det ju så att hon har barn och är gift med den här mannen. Så det är inte så lätt att lämna honom. Inte så lätt som jag hade det, det var ju bara att dra och aldrig mer kolla tillbaka.
Dom går på familjeterapi eller vad det heter. Och bara det är ju bra. Att dom visar att dom vill försöka.
Men nja, jag skulle aldrig kunna förlåta något sånt. Gift eller inte. Barn eller inte. Spelar ingen roll.
Mycket kan jag förlåta, men aldrig en sådan sak.

Tur att jag har världens bästa man! ♥

sömn?

Natten som gick var relativt lugn. Inte alltför mycket oväsen från några spöken. Bara det vanliga. Men det har man blivit så van vid så det bryr man sig inte så mycket om längre.
Sov till ca 14.30 idag. Skönt att kunna sova så länge. Var ute i skogen en sväng och sen intagit soffläge hela dagen och kvällen. Tur att jag har en sån snäll och mysig hund som inte gör alltför mycket väsen av sig när matte behöver sova. Utan hon lägger sig lugnt och fint bredvid mig och sover hon med. På morgnarna kan hon riva en i ansiktet med tassen om hon tycker att matte har sovit för länge. Men det händer inte så ofta längre =)

Det är mycket med bilköp och sånt nu. Har hittat en superfin audi, men självklart vill pappa ha den istället. Och då får jag köpa deras Audi billigare. + att dom tar min bil. Men kul att köra deras, kommer ju inte kännas som min. Men ahja, vi får se vad som händer. Känns som det börjar närma sig nu. Behöver egentligen bara fixa lånet så är bilen min sen!

Jag har sån tur som har en sån fin pojkvän. Jag älskar honom verkligen.
Han överöser mig med komplimanger och fina, söta underbara sms hela tiden. Och jag njuter av varje sekund tillsammans! Saknar honom som fan, eftersom jag inte träffade honom igår och kommer inte få träffa honom förrän på fredag. Han hade saker att göra och jag jobbar.

Hepp, dax att göra sig vacker.
So long!

No subject1

img_6807 (MMS)

Testar att mobilblogga.


joråsåatte

Jobbar. Relativt lugnt. Inga knepiga larm. Än så länge.

fruktansvärt seg inatt. vet inte riktigt varför. kanske för att jag hade en pojkvän som låg klistrad på mig natten som var. kunde inte andas eller sova för den delen när det blir så varmt och klibbigt. mysigt, visst. behagligt?njaa

tycker egentligen inte om att sova så tätt intill varandra. så jag försökte ju givetvis att knuffa bort mitt hjärta lite lätt. hjälpte i 5 minuter, sen låg han fastklistrad på mig igen. min älskade apa, söt som få.

Kommer inte att få träffa honom förrän på fredag igen. Känns jävligt tungt att det ska gå så många dagar. Men kommer kännas skönt när jag väl träffar honom igen. På fredag ska vi eventuellt ut och på lördag ska vi åka till Ikea tillsammans med söta C. och D. På söndag hoppas jag att det blir en lugn dag.

Hoppas på att kunna ta med honom hem till parenteserna snart. är så nyfiken på vad dom ska säga om honom! Han kommer ju garanterat bli godkänd iallafall. Han är så mycket bättre än någon annan jag har dragit hem för att visa. Inklusive dom  2 långa förhållandena jag hade!

Anyways, nog om kärleksdravvel nu.

Tränade idag, sååå skönt att komma igång igen. Dock kommer det dröja tills jag kan träna igen, eftersom jag jobbar nu och därmed sover i stort sett bort hela dagarna. Så det får bli långpromenader varje dag istället.

Imorgon ska ev. pappa åka ner till GBG och kolla på en Audi till sin underbara dotter. Hoppas han tycker att den är godkänd, för då är det jag som hämtar den på lördag! Så gudomligt trött på SAABen nu. Det får liksom vara nog. Känns inte alls ballt att köra runt med en hundbur som tar upp hela baksätet. Bilen är fin och funkar som ett smäck, men usch vad jag har tröttnat på den nu!

Så hoppas verkligen att Audin är något att ha.

I NEED IT!

2005 Audi A4 Avant 3.2 quattro

yeah baby!


ändrar relations-status

Nu är det gjort. nu är det bekräftat. vi är ett par. och dom flesta vet om det.
känns bra. väldigt bra. bryr mig egentligen inte så mycket om vad det står på facebook. jag var ju i ett förhållande långt innan jag ändrade statusen på f-b.
Har varit några mysiga dagar med älskling och vänner. Ja, jobb har jag ju också hunnit med!
Nästa helg ska vi åka några st till Ikea i GBG oc helgen efter det blir det Elmia för hela slanten! 2 stylade bilar är det som drar ner. Kommer bli riktigt ball hoppas jag.
Det finns mycket jag vill skriva om, mycket tankar just nu. Men har inte tid, måste göra mig iordning för en långpromenad med underbara C. Blir ingen träning idag, eftersom S. är sjuk och vill inte gå själv.
Fjantig jag är, jag vet ;0)
Men får se till att springa och gå långpromenader istället!

Soo long!

oh what a night =/

seriöst. Helgalen natt på jobbet. Inte för att det är mycket ringningar. Bara... galet.
Började med att vi alla får upp ett larm på telefonerna som vi inte ens vet vart det larmar ifrån. Står dörrlarm, så vi tror att det har varit någon som har försökt och antagligen är inne i huset. Men det finns verkligen inte det numret någonstans på någon dörr. Ringer securitas och dom hittar inget, vi kollar runt överallt. T.o.m i källaren. men finns ingen sån dörr. Ahja..nog om det täntke vi. Säkert något driftfel.
Sen efter en stund märker vi att ett sänglarm inte går ingång, men personens dörrlarm fungerar. och när vi kommer in dit, ligger sänglarmet på golvet = det borde ha gått i gång. I samma veva ringer ett annat sänglarm på samma avdelning. Även det larmet ligger på golvet, mot golvet. Som att någon har sparkat på det. Men personen som bor i det rummet, ligger i sin säng och har inte gått förbi larmet som är några meter bort.
Precis när vi har gått ut från det rummet ringer jobbarkompisens pojkvän och hon pratar i tele. Jag håller min mobil i handen. och larmtelefonen. Helt plötsligt hör både jag och hon en mobiltelefon som ringer och vibrerar en signal. Blir totalt livrädda!
Men tar mod till oss och kollar i omklädningsrummet om det är någon som har glömt mobiltelefonen där. MEN IKKE!
Grejjen är att en person har nyss gått bort på den avdelningen, och en annan person på en annan avdelning. Och en 3e som vi nog kan räkna med inte kommer bli bättre.
Scary shit, men ni vet vad dom säger?
Att det alltid är minst 3 personer som dör i samma veva? Iallafall på äldreboende.

=(

:=(

Hemkommen från sälen. Kändes jävligt tråkigt att åka hem. Men när jag fick träffa S. och C. kändes allt mycket bra. Det var så jäkla kul i sälen! Skulle lätt göra om det igen. Och så kanske det blir i slutet av april. Ev. blir det Hemsedal med samma gäng igen. Förutom A. då skulle jag tro! Hade varit riktigt kul faktiskt och få åka lite till innan säsongen är över. Men vi får se vad som händer.
Kvällen bestod bara av mys och gullegull med älskling. Han fixade mat till oss, så åt tillsammans. Och mitt upp i allt ger han mig en present!!! Ett så galet fint armband som jag totalt tok-älskar! Kollar eller pillar på det hela tiden.
Har jag sagt att han är underbar?
och den absolut bästa! Tog bara ett år och en förlovning för att fatta att det är verkligen bara han jag vill ha. Ingen annan som får mig att må som han gör. Inga konstigheter! Bara synd att jag skulle få träffa ett annat rötägg för att få mig att fatta att det är min apa jag vill ha. Fast kanske bra på ett sätt, för så här säker som jag är på mig och C. har jag aldrig varit. ALDRIG!

Well...ska jobba inatt så får nog sova lite. Även om jag har haft semester så är man absolut inte utvilad. Långa nätter med fest och tidiga morgnar med åkning i backen.

UNDERBART!

We got the power!

Jahopp, så var den här semestern snart slut. Så galet tråkigt att åka hem imorgon =(
Men ska bli så fruktansvärt skönt att få träffa sina nära och kära man inte har träffat på ett tag. Och speciellt sin underbara pojkvän. Som förresten har köpt något till mig. Galet nyfiken på vad det kan vara!
Skönt att höra hans röst, men sen när vi lägger på saknar jag honom så äckligt mycket.
Så det ska bli skönt att komma hem som sagt var.
Hunden saknar jag också jättemycket. Ska bli fruktansvärt mysigt att få träffa henne igen!

Imorgon vid den här tiden är det jag som myser med min apa.
LÄNGTAR!

Jag älskar dig! =)

usch!

Dom här dagarna har verkligen fått mig att inse att jag jag verkligen inte vill vara utan min apa. Usch, vad jag saknar honom! Varje telefonsamtal med honom gör att jag saknar honom ännu mer. Älskar honom som en tok! Och han sa att han hade köpt något till mig. Som jag får se på torsdag när jag kommer hem. Supernyfiken på vad det är!
Har pratat typ 30 sekunder med far idag. Bror mår relativt bra efter operationen. Saknar ärligt talat honom med. han var tydligen hög på aööt morfin han hade fått. hade jag velat se hehe ;0)

hamnade i en svart backe idag, var inte direkt meningen och var helt själv. Men klarade det med. galet nice. Kommer ha ångest över att åka hem på torsdag, vill fortsätta åka slalom. fortsätta vara här och glömma alla bekymmer. Nackdelen är att man inte har sin underbara man brevdvid sig. hade han varit här hade jag aldrig velat åka härifrån!

Imorgon ska vi åka offpist. ska bli sjukt jävla underbart att åka i pudersnö! utan några andra! Ska det va, så ska det fan va.


Rädd? AAAALDRIG! lev eller dö...vad är problemet? =)

Slalom!

Så! Då sitter man i Sälen, närmare bestämt Tandådalen och bloggar! =)
Resan hit gick relativt bra, några stop med bl.a polisen är väl sånt som hör till när man åker på roadtrip ;0)
Stugan är nice och backarna ska vi inte ens prata om. Galet skönt att åka slalom....!!!!! Åkte med killarna bara idag, eftersom töserna fick vänta på buss beroende på lite olika saker. Och jag vågade mig på att åka i sittlyft. Fan vad nervös jag var första gången, men sen åkte jag både två och tre gånger =) riktigt stolt över mig själv för att jag vågade det!
Åkte dock inte så länge idag, men imorgon blir det en heldag i backen!
Skapligt bakis idag och trött eftersom vi inte har sovit alls många timmar inatt. Var på ett uteställe igår som hette HC, rätt dött när vi var där. Men när vi drog började folk komma. Typiskt, men så kan det vara!
Ikvälll blir det måndagsklubben här i tandådalen. Förhoppningsvis blir det ball!

Sälen!



Imorgon är det vi som drar till Sälen! Galet nice!

Freaking träningsvärk!

Helt sjukt galet ont i kroppen idag. Jävlar, sikken träningsvärk! Känner av varenda muskel som finns i kroppen.
GOD DAMMIT!!

varit på sjukhuset idag, frulle hos becca och emil, framme på stan, gått promenad, packat lite, väntar på att tiden ska gå så jag först kan åka upp till underbara C. på en kopp och tjata skit. Sen ska min älskling laga mat till mig ikväll!

Fredagsmyyyyys!

=D

I övermorgon drar vi till Sälen. FUCKNICE!

(L) =)

Har haft en bra dag som vanligt =)
Just nu känns det lite tomt dock. Helt själv. Usch.
Haft bra filmkväll med töserna. Twilight = helt ok film. Några låtar som var helt underbara. Lyssnar på dom om och om igen. Ska skriva ut noterna till låten där han spelar piano. Så jag kan spela den på mamis piano sen =P
Längesen jag spelade piano nu btw. Får jag snart göra igen. Finns en låt jag alltid spelar när jag spelar piano. Fûr Elise. av beethoven eller vem det nu är som har komponerat den! Den har jag spelat sen mamma lärde mig den när jag var 5-6 år. HAH! Trodde ni inte va, att den här flummiga bruden började spela piano och dessutom en sån svår dänga när hon var 5 år?? Finns en hel del den här bruden kan och har kunnat göra som inte många av er vet om. Men det tänker jag låta förbli en hemlis lite till =P







Kan ni se mig spela den??? JAAAA det ska ni kunna! =D

Trött

Gick upp 8 imorses för att träna kl 9. Helt sjukt att gå upp så tidigt för att träna. Men nu är det gjort iallafall! Gutt!
Städat och tvättat idag också. Har dock inte börjat packa till Sälen än. Orkar inte.

Ska snart få träffa gullet, hoppas jag. Ikväll blir det movietajm med töserna. Ska bli ball =D

Ahja... ryggjäveln gör ont. Så skiter i det här och gör något annat istället!


Vart är min stalker??

Min älskade stalker, vart är du?
Jag började prata om dig med min pojkvän. Och då kom jag på att jag inte har pratat med dig på evigheter.

Vart är du?

Jag saknar dig :'(


Nu är det träning på schemat!


Varför vill man ha tillbaka en idiot?

Allvarligt talat. Varför i h*lvete vill man ta tillbaka någon som har behandlat en som skit, varit otrogen, ljugit, gått bakom ryggen eller vad fn det nu är?
Skulle aldrig i hela mitt liv ta tillbaka någon som har behandlat mig illa! Lite självrespekt om jag får be brudar.
Finns ju en himla massa bra snubbar där ute, så varför inte bara glömma den där idioten som behandlade dig illa och haffa en utav dom där snubbarna som är bra? Som jag gjorde? ;0)
Släng bort all trash till killar som behandlat dig som skit, och haffa världens bästa snubbe. Eller ok, världens näst bästa snubbe eftersom jag har den BÄSTA SNUBBEN!

Och sen finns det verkligen dumbrudar som slåss och går över lik för att få tillbaka den där no good-low life snubben?? Haha! Det är ju skrattretande att folk inte fattar bättre. Sen så kan det ju också vara så att vissa förtjänar varandra. Inga namn nämnda ;0)

Har någon en gång ljugit för en, känns det som om allt den personen säger är lögner. Var det någon som sa!


Nu är det ÄNTLIGEN dax att träna igen!!! wohooo!

All alone

Yuppsi. Helt själv nu. Haft en ûberbra dag. Trots att ryggjäveln har ballat ur. Men tji den som inte tänker positiva tankar!
Långpromenad, fika på stan med underbara gamla vänner. Lugn hemmakväll med den bästa S.
Och nu är jag här, hemma. Helt själv utan pojkvän. Satan vilken bra dag det hade varit om han hade varit här nu.
Men han är hemma, i sin säng och sover. Utan mig =(
Men han är ju redig och jobbar. Så jag får väl snällt gå med på att han inte orkar vänta på att sin flickvän ska komma hem.
Men imorgon får jag ju träffa honom igen!

Känns rätt bra ändå, att vi har egna liv. Att vi inte alltid måste vara med varandra konstant hela tiden. Han har sitt liv, med tv-spel och vänner, träning och allt vad det nu är. Och det har jag med.
Och han ger mig inget dåligt samvete för att jag vill vara med mina vänner heller.
I love it alot!

Som han själv säger, så är han som ingen annan jag träffat. OCH TACKA FAN FÖR DET!!!!

 

Hehe


=)


Ride it!


Jamenjahaja

Har så ont i ryggen så vet snart inte vart jag tar vägen. Ischias-jävla-skit-grej!
Hatar Ischias. Det är inte direkt första gången det kommer. Och det är inte första gången det gör så här jävla ont. Vill bara att skiten ska gå över. Men för tillfället spelar det ingen roll hur mycket smärtstillande eller inflammationshämmande jag tar. Det enda jag kan göra, som får mig att må lite bättre är att motionera. Just då, känns det inte så mycket. Men sen när jag kommer hem och ska sätta mig och ta det lite lugnt, gör det lika ont igen. Imorses kunde jag inte ens sätta på mig byxorna ordentligt, eller böja mig ner för att sätta på Jandia hennes koppel. Men eftersom jag var själv så var jag ju tvungen. Känns som att det bara kommer säga "klick" och så låser sig hela jävla ryggen =(

Shit vad jag gnäller!

Nog om det. Idag blir det relativt lugnt. Har lite ont i halsen idag, så får skita i att träna. Kommer dock bli en hel del långpromenader.

Ska kolla film med S. ikväll. blir skönt med en lugn dag. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Skönt det ska bli med en långpromenad sen!




I need it!

Kollat runt på nätet efter fler ryggtavlor. Finns så sjukt många och snygga!
Har nog fått knäpp på tatuering, jag får liksom inte nog!
Måste nog fan ha en ryggtavla, en detaljrik en. Med färger och lite olika saker.
Fick nog dille på det efter att pojkvännen sagt att han ska göra en.

I think I need one to!

Haft en bra dag. sovit och varit på möte.
Sprang nästan en timme. Jävligt skönt att röra på fettet igen. Imorgon blir det tillbaka till gymmet. Skönt otroligt skönt att man är frisk igen!

Ikväll får jag träffa min älskling. Har jag tur så sover han över =P



nice???
Njaaaa.... får spåna vidare!


huh!?!

Sikken natt!

Arbetskompisen och jag sitter inlåsta på en avdelning. Haha värt?!

Njaaa..men det är smällar man får ta när det ev. är maginfluensa på G.

But i'm not sad =)

imorgon ska jag äntligen börja med träningen igen. Fort det går att bli förslappad. Men ack, jag har ju varit sjuk. Ikke bra att träna då.

Imorgon blir det iochförsig ett luuuugnt pass. Ska bara springa lite. Har möte X antal timmar, passar på att träna direkt efter det. Men ikke på gymmet. Nämligen hemma hos mina kära uppfödare aka föräldrar ;0)

Är ledig tills den 19/3 efter den här natten. Så finns många träningstillfällen. Och sen drar vi till Sälen, och då mina vänner tänker jag INTE sitta på arslet iallafall. Massa massa åk! Kanske även några brutna ben.


ZZZzzzZZ

Tröttast i stan för tillfället. Bara nååågra timmar kvar. Har haft gris-besök här på jobbet inatt. Min lilla Agda som kom och hälsade på! Alltid kul att hon vill komma hit och förgylla mitt arbetspass när hon ändå så är i krokarna. Eller vad man nu säger. Krokarna? Säger man verkligen så? Låter konstigt...

Lugn natt inatt för övrigt. Händer inte mycket i mitt hjärnkontor heller känner jag. Vaknade vid 9, drog mig till ca 9.30, sen kunde jag inte somna om på eftermiddagen. Stackars mig... ;0)

Får sova själv imorgon när jag kommer hem. Varken pojkvän eller hund är hemma. :'( :'(

Älsklingen är ute ikväll, har ball med sina kompisar. Goodie!
Och hunden är hos underbara S. inatt. Så när jag kommer hem är det varken pojkvän eller hund som hälsa mig välkommen. Vi ska inte ens snacka om hur dåligt jag kommer sova. Kan aldrig sova bra om inte hunden är hemma. Och har vant mig vid att pojkvännen vid min sida nu när jag sover. Är avslappnande att höra honom andas och när han lägger armarna runt mig ska vi inte ens börja snacka om!

Ahja... måste ut och ta en nypa "frisk" luft som man säger.
Nästa vecka är det jag som börjar tränar igen! Gott efter en jävla lång förkylning!!!

oh maaj gaad!

Ikväll är det dax. The day!

Vi ska åka till hans mamma ikväll. OCH ÄTA!

oh maaj gaad!!!!

Jag mår fysiskt dåligt och vill bara spy över det här. Jag hatar sånt här.

Men jag vet att någon gång måste jag ju ändå så träffa dom, så det är väl lika bra att få det gjort nu.

Herregud... svärföräldrar och ormar. Min stora skräck. Fy faen!

Just nu:Kärleksförklaring

Fick precis den gulligaste och romantiskaste kärleksförklaringen av min underbara pojkvän: Han kommer älska mig även om jag är "magjsuk och sitter på toaletten och det bara sprutar diarré ifrån mig".
Naaaw, det var väl gulligt ♥
Haft en helgrejt dag med S. Bara tagit hand om oss själva och mått gott =)

Men la grande finale på den här dagen var ju ändå när älskling kom hem. Har legat i sängen i x antal timmar och bara pratat och skrattat. Nu kollar vi (läs han) på någon film som visas på tv.

Inte så insatt i vad den handlar om så tänkte jag bloggar istället ;0)

Han är ledig imorgon, så han sover här inatt igen. (jag älskart!) Får se vad morgondagen bjuder på. Han vill att jag ska följa med honom och hälsa på hans mamma... HEEEEELP!!!

Men jag ska nog försöka ta mig kraft och mod till det. Jag ska försöka iallafall =D

Så om det nu är någon som inte tror att jag är seriös med Han, kan ju bara dra räva i grus. Speciellt du, Mr. B



RYGGTAVLA!

Jag älskar verkligen allt som har med piercingar, tatueringar, skin-divers, töjningar m.m!
Har 5 tatueringar, 4 piercingar och uttöjning på ena örat (som just nu är 6 mm, men ska ta upp till 10 mm!)

Tatueringar får jag inte nog av tror jag! Har hittat en galet snygg ryggtavla som jag tror ska få pryda min tränade rygg sen. GAH! Jag behöver den!
Och känslan man får när man tatueras är ju inte heller helt fel...mmmmmm =) =)=)

Piercing har jag också tänkt på. Men i naveln går fet bort (orka vara som alla andra?) har i näsan, underläppen och i bröstvårtorna nu. Men mycket möjligt att jag skaffar en i tungan. Har alltid velat ha en piercing i nacken, men med mitt långa hår lär det bli smärtsamt om det fastnar =/

Skin-divers är något annat jag vill testa på. Ballt att göra ett tecken el. liknande med snygga hängen. Har tänkt något snyggt på bröstkorgen. eller på armen. Kanske smycka någon av mina tauteringar??
Hade en tanke på att pierca mig down-stairs. Bara själva grejen att pierca mig. få känna känslan igen!

men kanske inte just där?? =/

Ahja, den som lever får se!


Nice!




Nu har jag bråttom. Göteborg nästa!
Skål ta mig fan!

han sover...

haft en helmysig kväll ikväll. S. kom förbi och vi kollade tvn. Strax efter att hon kom, så kom även min älskade. Skönt det var att se att även dom kommer överens =)

Nu ligger han här i soffan, bakom mig och sover. Han är så fin när han sover. Jandia ligger på golvet bredvid oss. Det snöar ute och jag känner att jag mår så jävla bra! Just i den här stunden finns det inget som kan såra mig. Inte när han är här hos mig. Det finns inga bekymmer, inga konstigheter. Inget att oroa sig för.

Det här är livet. Det här är så underbart och även kallat kärlek ♥

Woooooow!

Och jag som skulle ta det lugnt idag. Haha up mine att jag gjorde! Har städat och plockat undan lite. Varit framme på stan och ätit med M&M. Tog ut Jandia till skogen så hon kunde springa fritt. Hon verkligen älskar snön, som sin matte =D

Nu väntar jag på att S. ska komma och leka med mig ikväll. Älskling kommer lite senare ikväll så jag får pussa på honom innan jag drar till GBG imorgon.

GBG imorgon kan btw bli överfett! Hoppas jag är tillräckligt frisk för att orka med allt som står på schemat bara! Men det klarar väl jag. Stackars dom som sover i samma rum som jag bara. Haha, lär ju snarka som fan.

Frågade iof min C. om jag hade snarkat inatt, men han hade inte hört någonting iallafall.
Eller så är det han som sover så tungt bara. I don't know!

Har skickat iväg ett mail till en på f-b som har nästan samma namn som min biologiska bror. Vi får se om han svarar och vad han kommer säga!



Haha! Så klockren!

Sökandet har börjat!

Efter allt med jordbävningen i sydamerika och chile så har jag börjat spåna lite på att söka min biologiska mamma och bror. Jag har deras fullständiga namn och mamma chile här i sverige har lovat att hjälpa mig. Hon vet lite mer hur systemet där nere fungerar och har några sidor och en stor släkt som kan hjälpa oss.
Men känner jag mig själv rätt, så kommer jag på allt när det är försent och det har säkert hänt dom något. Skulle inte förvåna mig, för så är det med det mesta jag bestämmer mig för. Jag kommer på för det försent!
Vi letade på facebook förut, utan resultat. Det fanns några med samma namn som min bror. Men jag vet inte. Känns för bra för att det skulle vara någon av dom.
Jag har tur som har mamma chile. hon är en mycket klok, vis och underbar människa. Hon var den första som varnade mig för B. och jag borde ha lyssnat. Men nähä då, inte jag inte. Då tyckte jag bara hon var dum och hade förutfattade meningar.

Nog om det nu!

Älskling sov över inatt, men fick tyvärr inte vakna upp med honom, eftersom han skulle till jobbet. Och han börjar kl 7 och då är det inte alls stor chans att jag går upp frivilligt! Det var riktigt mysigt att vara med honom igår. kollade på film, åt thaimat, myste och pratade givetvis. Han förvånar mig varenda jäkla dag på det ena eller andra sättet. Och det är ett stoooort plus att Jandia älskar honom också. Inte många snubbar hon tycker om, snarare är hon livrädd för dom =/ Men med han går det bra!
Det finns 4 snubbar som hon inte är rädd för och det är min pappa, min bror, min bästa vän M. och så älskling. Camillas D. går också bra, men det är han som inte tycker om henne. Haha!
Lite komiskt ändå, att hon inte är rädd för dom som jag tycker om mest.

Fortfarande förkyld, men imorgon är det gbg och fest som gäller. Så får allt se till att bli frisk idag! Men med det här skitvädret är inte det så jäkla lätt =(
Snö och blåst kan väl kvitta? Snön gillar (läs älskar) jag men det tillsammans med blåst är INTE ok!!


RSS 2.0