......?!

Efter att inte ha hört något från B. så ringde han ikväll.

Vet egentligen inte vad han ville, men han sa att han älskade mig trots att det inte var vi.

SO?

Det gör ju som sagt ingen skillnad, och jag vet inte varför han kände att han var tvungen att ringa och säga det. Jag vet att han gör det, men det förändrar ingenting!

Har varit bara en massa sömn idag, vaknade vid 15. Och somnade om efter en timme. Och sov till 18.30 =)

Guuuutt!

Men jävligt trött ändå. Inte så konstigt eftersom jag är sjuk. Skönt att vara långledig ända tills nästa helg. Då blir det massa massa mys med min älskling! Och fest i GBG!

Imorgon är det bara sömn, promenader och mys med babe som gäller. Tänker inte städa eller plocka i ordning! Kan vänta till måndag när han jobbar hela dagen. Kan ändå så inte träna när jag är sjuk, så kan göra det på måndag.

Smart va?! =)

 

 

 


Chile! <3 <3

Har pratat med mamma chile på facebook, så galet oroliga för dom i chile nu. Ingenting fungerar och vi sitter bara och väntar på att få någon som helst information. Internet är nere, och det går inte att komma fram på telefon.
Känns oerhört maktlöst att bara sitta här och vänta och vänta. Fruktansvärt det som händer just nu där nere.
För en gångs skull vill jag bara ta första bästa flyg och åka dit. Men givetvis går inte det.

Tänker på alla familjer, barn och djur som går igenom ett helvete just nu


Någon mer som ska bli knäpp?

"Råkade" göra två ♥ som status på F-b idag. Några kommentarer hit och dit men inget konstigt så.

Men efter några timmar brakar helvetet loss och N. skickar huuuur många sms och säger precis allt han har på hjärtat. Han hade sin chans, som även några andra. Men som sagt, sårar man mig, då får man ingen mer chans. Och det spelar verkligen ingen roll hur mycket han tjatar.

Nu undrar säkert några varför jag har gått tillbaka till C.? Men det var faktiskt jag som gjorde slut med honom, för att jag inte tyckte att vi alls passade ihop eller hade något gemensamt. Samt också för att jag lyssnade på tok för mycket på vad mina vänner sa. Dom som ALDRIG tycker om någon annan heller.

Så den här gången var det faktiskt C. som tog tillbaka mig. Kan man väl säga.

Så min telefon har gått varm här inatt. Vet inte hur många missade samtal och sms jag hade från honom. Även om jag skriver här på bloggen hur allt ligger till har inte B. hört av sig. Kanske för att han inte läser bloggen, och därför inte vet hur det ligger till. För isåfall tror jag nog att han också hade hört av sig.

ELLER! Så är det helt enkelt så att han skiter i vilket!

Vilket jag iof tycker är bra. För orka med fler psykos nu?? =)

 

Tänk om det var älskling och jag. Glad jag hade blivit då! ;0)

BTW!! Bara rökt en cigg idag. Duktig jag är!


Sjuk. IGEN!!

Har varit sjuk en gång i månaden den senaste tiden. What the F*ck is this??? Jag hatar att vara sjuk. Det är liksom ingen mening med att vara det. Men har nog pushat min kropp med all träning, och igår blev det nog lite för mycket av allt. Så får nog vänta några dagar med att träna igen =(

Även om jag har varit sjuk idag så har jag varit framme på stan med ALLA dom gamla vännerna. Alla var samlade. Kändes himla skönt, allt groll är borta och nu är vi vänner igen. Varenda en av oss!

Har handlat lite mat och bara legat i soffan efter det. Har sovit 12 timmar sen kl 24 inatt. Där snackar vi sömn, så antar att jag verkligen behövde det. Men så var jag ju uppe typ 7.30 igår morses också. Händer ju ALDRIG! Ok, att jag lägger mig vid den tiden. men det är ju en annan sak! =D

Har inte träffat min älskling idag, får inte se honom förrän på söndag skulle jag tro. Saknar ihjäl mig, trots att jag såg honom igår en snabbis. GAH!
Men på söndag är han bara min! Har jag redan bestämt. Haha!

Är faktiskt lite orolig över vad folk ska tycka om att jag har hittat någon ny redan. Men inte som att han är "ny". Jag har ju känt honom i 1 år och vi har ju redan varit ihop en gång tidigare. Och som han sa... vad spelar det för roll? Vad spelar det för roll vad alla andra tycker? Huvudsaken är ju att vi vet vad vi vill och vad vi har tillsammans.
Han är så klok min lilla apa =D

Känns så jävla ballt att jag är ihop med en smart kille också. ALDRIG HÄNT FÖRUT! HAHAHAH!!!

kookoo?

Jävla skitdag idag eller??!!!
Började dagen med att gå till gyn. Förjävla kul där då eller...??
Efter det drog vi till SAAB, slutar med att dom tar bilfan ifrån mig! Ikke bra att köra den tydligen. Nähe...tack för den då!
Bara att traska hem i snön tillsammans med S. blåste och snöade. Jaja... G.l.v.p!

Tränade några timmar, tog en långpromenad med hunden. Kom hem, och har ont i halsen som fan! Men envis som jag är så, ger jag fan i det och fortsätter i mitt vanliga tempo. Städar, diskar, lagar mat, tvättar.
Vad fick jag för det?
-Jo, för jävla sjuk nu på kvällen efter nattmötet.. =/
Måste bli frisk tills imorgon!

Men höjdpunkten var iallafall att jag fick träffa min underbara idag. 1 timme innan jag var tvungen att dra så kom han iallafall och ville hälsa på sin sjuka (läs nästintill döende) lilla apa som han kallar mig. Haha!

Men han gav mig iallafall lite styrka och det är huvudsaken!

Såg nu att min mobil har varit på ljudlöst sen jag vet inte när. Haha hade Ex antal missade samtal och sms från olika personer. Inte riktigt meningen att ha ljudlöst.
Sorry folks!

Dax att gå ut i snön. JAG ÄÄÄÄLSKAR!!! =D

öronorgasm!

yeah, lyssnar på samma låt om och om igen. Bara för att jag tänker på en viss person ;0) våran låt ♥
Fy shayten sikken dag jar har haft. vaknade klarvaken kl 9, bara ut med hunden och sen direkt till gymmet och tränade tills mötet började kl. 13.30. Så blev ett låååångt pass, men satan vad gött det var. Syns att jag har gått ner i vikt, men inte på mina bröst??
WHY?
Dom är lika stora som vanligt, och tur det för både jag och Han älskar dom ;0)
Iallafall, orka snacka om mina bröst? haha
Kom hem vid 19, fixade till mig lite och sen efter några minuter kom Han! Och vi gjorde absolut INGENTING hahaha, låg i sängen i 3, nästan 4 timmar. Och bara pratade, skrattade, skämtade, planerade ah.. och en del andra roliga saker ;0)
Helt underbart är det och jag fattar inte hur jag någonsin kunde ha gjort slut med honom? Dum i huvvet är jag!
Men den här gången känns inte alls som sist, allt känns mycket bättre.

Så har lagt ner mina planer på GBG lite, vad ska jag göra där när Han finns här??!! + mitt jobb och mina vänner?... Naaaw, bättre att åka ner ibland och crasha i någons lägenhet. =D

Ahja iallafall. Han åkte för några minuter sen. Så satans tråkigt och jag saknar honom redan. Men han var tvungen att åka hem och fixa lite saker och eftersom han jobbar imorgon är det lika bra att han sov hemma. Och imorgon ska jag upp med tuppen och gå till doktorn så dom får skära lite i mig.

VILL INTE =( =( =( Men men.. måste dom så måste dom.... Gör skiiitont, men vill inte ha mer problem och är livrädd att det ska bli det. så lika bra att dom fixar till det!


Så imorgon blir också en dag full med saker. och jag älskar det som vanligt!

har förresten hittat en superbra bil, passar mig perfa! en audi a4, röd. tokfin. sportpaket, baslåda, tonade rutor m.m så imorgon ska jag även försöka köpa den! Min bil är redan såld, men kör den fortfarande. Så nu MÅSTE jag ha en ny bil.

ADIOS AMIGOS!

Det här med blogg asså...

hur har folk tid egentligen? Jag hinner knappt sätta på datorn, så mycket händer just nu! Inte för att jag klagar, skulle mer än gärna vilja sitta framför datorn och blogga och läsa andras bloggar. Men skkönt ändå att det händer saker så man inte bara är här hemma och slöar hela dagarna. Men nu det sista känns det som att jag inte har varit hemma på evigheter. Har blivit lite för mycket av båda träning, promenader, möten, och sociala tillställningar =)
Känns som att jag bara har varit hemma för att sova. Men jag är ju inte den som klagar ;0)
Men ikväll blir det en lugn hemmakväll med min underbara.... ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga att han är än. Försöker gå sakta fram, men jag vill liksom inte det! Vi har ju redan varit ihop en gång, så det är inte direkt som att det är en ny man jag träffar. Jag känner honom, han känner mig. Han vet vilka knappar han ska trycka på för att få mig glad eller sur. Och det vet jag också. Och jag vet också att jag tänker inte behandla honom som jag gjorde sist vi var tillsammans. Jag tycker om honom för mycket för att vilja skada det vi har igen.
Men känns som att det är lite för tidigt att säga till alla (som familjen) att jag träffat någon igen. Det var trots allt bara 2 månader sen jag gjorde slut med B. Orka med allas tjat ;0)

Han är iallafall underbar. Fattar inte hur det kunde gå så fort att må så här bra efter allt som hände med B. Trodde aldrig att jag skulle kunna gå vidare och lita på någon igen. Men han litar jag på. Han har aldrig sårat mig och jag tänker lita på honom tills han visar motsatsen.

Nej, nu måste jag hem så jag kan få träffa honom! ♥

karma is gonna bite my ass!

Har förhoppningsvis fått iväg en av mina stalkers nu. Har sagt som det är att jag inte vill något med honom, utöver vänskap. Men trots detta kunde han inte sluta tjata om kramar hit och dit, och kryssningen vi skulle göra.
Sa till på skarpen sen och jag hoppas att han fattar läget nu.

Har haft en helt underbar dag idag. Sov några timmar, gick till S. och tog ut våra hundar på långpromenad. Gick hem, åt och duschade och sen kom min underbara.
 Känns helt underbart att veta vart vi står nu.
Allt känns jättebra och jag fattar inte hur jag kunde vara så dum i huvvet som jag var för ett år sen, och allt dumt jag har gjort mot honom?
Men som tur är så är han en förlåtande man, annars hade vi aldrig haft kontakten idag.
Vi pratade ut om det mesta, och ja, jag tror nog att jag svävar lite. Finns liksom inga bekymmer. Inget jag behöver oroa mig för, inget jag behöver överanalysera och bli helt skogstokig på, inga ex som stör oss, eller barn heller för den delen.
Han vet (förhoppningsvis) vart han har mig och jag tror jag vet vart jag har honom.
Så nu har jag fixat mig en date till bröllopet också. Och det gillar jag!
Sa att han skulle följa med upp till C. någon dag, så han får träffa dom. För det vill jag verkligen. Känns bra att visa upp honom för alla.

Han hjälpte mig t.o.m med min balkong så jag kan röka på den nu!
F. hjälpte mig i lördags, men ja, den blev ju snart igensnöad igen =D

och jag bad honom inte ens om det, utan gjorde det heeeelt själv. Utan pikar eller något.
GILLAS ÄNNU MERA!!!

Jag mår så satans bra. Trodde aldrig jag skulle kunna må så här bra, på så kort tid efter vad som hände med B. Men tamigtusan, det gick!
Sa ju att jag skulle klara det.
Power to me!



Oh wellwell, gotta go!


He loves me yeah yeah yeah!

Flyter runt på moln...studsar fram genom livet för tillfället. Allt är underbart och det kan bara bli bättre!

Ser fram emot vad som kommer hända. Trodde det var kört, men har fått div. söta sms idag. Och överraskande nog trodde jag inte att han skulle skriva dom orden. Vi har haft våra stunder, inte för allt för längesen bråkade vi som dårar. Men kanske är det så att kärlek börjar alltid med bråk??

Ska inte skriva för mycket nu.

Men god damn it, I LOVE IT!

 

♥♥♥


Poooojaka!

SNÖÖÖÖÖÖ!!!!
JAG ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR!!!!!

Om blåsten bara kunde ge sig, hade den här dagen varit heeeelt underbar! ♥
Vaknade iof med världens skallebank, men vad gör det när bästa kompisen fixar godaste bakis-frullen? =D

Igår blev det lite drickande. Började sent och slutade sent. Har bara sovit några timmar, så lagom trött idag.
Ska för en gångs skull till Harrys ikväll och skaka rumpan och ha allmänt jäkla skitkul med mina vänner!

Sist jag var där är en historia för sig. Men den här gången ska bli tokbra. Träffa gamla vänner som man har en tendens att BARA träffa där.. undra varför??!! Hmmms =D

Men ska först sova lite tror jag. Så att jag verkligen kan bli den där underbara, fina, vackraste bruden ;0)




det är ju konstigt asså

tänk att jag bryr mig inte, men jag får ändå så veta småsaker hela tiden om mitt ex. Really, I don't care!
So what om han masserade sitt ex när hon var där? So what om han nu var otrogen?

SO FUCKING WHAT??!

Har släppt det där liksom, sårar man mig, då finns det ingen chans att jag går tillbaka till den personen.
Spelar ingen roll vad som händer, eller vad som sägs. Jag går inte tillbaka!
Jag kollar aldrig tillbaka på den tiden, lögner och svek, vem vill tänka på sånt?

NOT ME!

Jag har bättre saker för mig, än sånt där. Som sagt, man skadar inte mig!

Jag vet att jag förtjänar såååå mycket bättre än såna där personer. Och enligt mitt tycke kan dom gärna ha varandra. Såna där lowlifes passar inte mig. jag är av högsta kvalité och det ska min blivande man också vara!

SÅ! Har alla nu fattat att jag tänker inte på den tiden längre? Att jag inte vill ha något med honom eller henne att göra? Att gjort är gjort och kommer aldrig åter?!

OCH! Att ingen skadar mig om man fortfarande vill ha kontakt med mig!



... =)


Jag slapp!!

Hade egentligen tid hos gynekologen igår, men med moder jord och min kropps hjälp så slapp jag det. Men jag måste ändå så dit nästa vecka =( 8.30 PÅ MORGONEN!!!... lär ju vara levande död den dagen, men som tur är så jobbar jag inte då =D

Annars så händer det inte speciellt mycket. Letar lägenhet och bil för fullt. Har hittat en Audi a4, blodröd och lite stylad. Den hade gått lite för långt för mig, men annars verkar den lovande. Kan verkligen inte ha min bil längre, har tröttnat som fn på den. Men går som bara den när jag vill leka lite. Jag och en vän tog ett litet race i industri-området här omdagen. Det var så galet kul. Längtar bara till sommaren så man kan få köra lite porsche och köra papis motorcykel. Hur stor som helst, men jääävlar vad den går! Höga farter is the shit, under kontrollerade former.

Ahja... iallafall. Ska börja kolla på lite lägenheter också, har tröttnat på den här nu och har bott här alldeles för länge. Och att dom höjer hyran gör inte saken bättre =D Vart jag flyttar har jag ingen aning om. Kan bli både här och där, men jag vet iallafall att jag inte vill bo här!

Har varit träning hela den här veckan, förutom idag. Känner att ryggen tar stryk och är snorig, så får bli en "vilodag" idag. Långpromenader tar vi ju varje dag så det har vi gjort idag med. Får bli en till ikväll!

Det finns så mycket jag vill skriva, men just nu orkar jag inte. Men jag längtar sjukt mycket till mars iallafall. skönt att komma härifrån!


För övrigt så... ÄR FORTFARANDE KARMA EN BITCH AND I LIKE!!!! =D













Karma ....shes a beast ...the bibble says "do unto others as you would have them do unto you", this i promise is so true....this week i learned no one can get revenge for you like that badd gurl KARMA ....shes such a she-devil ...KARMA can also work for good , if you do good things ,good things are goning to come back to you!


Karma is a bitch!

Jag tror på karma big time. Behandlar man andra väl, så blir man själv behandlad väl och dåliga saker kan undvikas.
Fick ett sms av en kompis inatt. Skrev att mitt ex hade haft inbrott i sin bil, det mesta var tydligen borta. Både vad jag och han tänkte på var karma. What goes around, comes around my dear =)

Har hänt flera såna saker det senaste. Kan ju bara tro på karma då!
So please... don't mess with me haha ;0)

Inatt blev jag påmind om varför jag jobbar i vården. Inatt var den hemskaste natten på väldigt väldigt väldigt länge.
När man ser någon må så dåligt och man bara kan försöka lugna ner personen på bästa möjliga sättet, men ingenting hjälper. Då ska man veta att livet är skört och man får ta vara på varenda sekund.
Att ens familj och vänner är det underbaraste som finns, och det käraste. När man ställer upp för varandra i gott och ont, i vått och torrt då vet man vad livet innebär.
Men att se någon spy och skita rent blod i STORA mängder var bland det hemskaste jag har sett på väldigt väldigt länge.

Jag älskar mitt jobb, verkligen. Men ibland tär det verkligen på en.
Inget för veklingar med andra ord!


i loooove!

får inte nog av låten highwayman med hoffmaestro!!! mmmhmmm

morsan och farsan är fulla som as i sthlm. blir ju nerringd totalt.. OOORKA!


Kärlek

Tänk att älska någon helt gränslöst, utan någon tvekan eller tro att någon eller något ska kunna skada den kärleken.
Att vakna varje morgon bredvid den man älskar och veta att man har gjort rätt val. Att inte vara rädd för att bli sårad, för att man vet att den man älskar aldrig skulle göra något för att skada en.
Att kunna älska någon och veta att kärleken är besvarad.

En gång var jag med om det.

Men jag sabbade hela skiten. Han var underbar, men jag sårade honom.

Verkligen.

Och nu får jag ta smällarna för allt jag gjorde.













Ni har hört talas om karma va?? ;0)

urk..

 

Beskriver rätt bra hur jag mår idag.

Men kul hade jag igår iallafall =D


God morgon SVERIGE!


BTW!

http://www.mobilblogg.nu/beautifulfreak

enjoy! ;0)

No rest for the weak soul

gaaaahaaa! sovit 4 timmar idag. tror ni att jag är trött eller??
blir samma visa imorgon, men skönt att jag inte ska jobba imorgon natt. Men träning står ju självklart på schemat ;0)
S. har lovat att väcka mig så vi kan träna tillsammans innan hon börjar jobba.
Måste dra mig iväg till systemet och köpa lite olika saker inför helgens bravader. Vet inte riktigt vad som händer, men ack så vet jag att något händer =D
På lördag blir det nog lite festande iallafall. Imorgon kväll blir nog lugnt med film och trevligt sällskap.
På söndag ska jag vara så bakis så jag heeelt kommer ha glömt bort att det är alla hjärtans dag. Är inte så stort fan av att fira alla hjärtans dag, vare sig jag har varit singel eller inte.
Men varför ska man fira sin kärlek till någon annan just den dagen? Jag kan väl ge blommor eller vara lite extra söt alla andra dagar på året också? ;0)
Och för några år sen, ca 5-6 år sen. dog en kompis, Fredrik dagen innan alla hjärtans dag.
Men jag fick dödsbudet på alla hjärtans dag. Satan, sikken hemsk dag det var.
Han åkte skidor och bara ramlade ner och dog. En hjärnblödning sa dom. Pang bom, så var han borta.
Men det var en av dom finaste begravningarna jag har varit med om. Saknar honom till tusen! Hans skratt och ögon för dom bästa. Och hans polisonger glömmer jag aldrig!
Och han ÄLSKADE foo fighters!



Jag saknar dig Fredrick! =( ♥♥♥

Catch and release

Kan ett nytt förhållande göra att man går vidare fortare/lättare?
Om man träffar en ny, som man fokuserar sin energi på.

Är det lättare då att gå vidare?


För tekniskt sett, förhoppningsvis, så tänker man inte lika mycket på sitt gamla förhållande. Utan fokuserar på det nya?

Eller blir allt helt upp pch ner och man blir bara schizofren?

Fast iof, jag har ju lagt ner allt det där. Men kollade på sex and the city nyss =D


Bröllop!

Planer smids hit och dit! Känns helt galet att dom ska gifta sig, men guud vad kul det ska bli!
varit en sovande dag idag, bara träffat C. lite och snackat skit om det vanliga =)
Hunden har jag lämnat hos parenteserna, så jag kan sova ut ordentligt imorgon!
Ska försöka att göra minsta möjliga imorgon, jobbar ju trots allt en natt till innan jag kan vara ledig.

Har köpt lite grejjer tills vi ska åka till Sälen nästa månad. Måste passa på när det var rea på vissa kläder =D
Ska bli galet kul att åka dit med allihopa. S. ska tyvärr inte följa med, skittråkigt. Men jag får helt enkelt försöka att överleva dom dagarna utan henne!



Angående snubben jag har skrivit om i tidigare inlägg är ingen speciell. Har förstått att vissa läsare har undrat, men vi träffas bara och umgås som vänner.
Så nu behöver ni inte undra mer över det och ingen svartsjuka behöver uppstå ;0)

Alla hjärtans dag närmar sig. Förhoppningsvis blir det en tokbra dag! ;0)

Tjooo flöjt!


"Du är det vackraste jag har sett"

jo, jag tackar ja!
Den kommentaren fick jag idag av en snubbe. Blev ju, självklart superglad!
Han får mig att må bra, eller bättre ska jag väl säga.
Men eftersom det är jag, så tar jag allt med en nypa salt. Men jag råkar veta, efter år att han fortfarande tycker om mig. Och jag tycker om honom. Men njaa... tror dock inte att det kommer hända något mellan oss.

Ahja, anyways!

Hurtig dag idag med, som vanligt! Träning, långpromenad, middag på restaurang, sova och nu jobb.
Tränade i över 2 timmar, det var så sjukt nice efteråt. Kändes hur bra som helst. Har redan börjat märka muskler jag inte trodde jag hade ;0)
Men orka lägga upp kort här, eftersom jag tydligen har en tendens att få psykopater efter mig. Så skiter jag nog i det.

Tänker börja med en mobilblogg också, men där är det bara vissa få utvalda människor som kommer få den adressen. Där kommer det komma upp fler kort på mig och mina äventyr =D

Saknar min stalker jättemkt... bara för att jag inte har tid att vara inne på datorn så mycket längre, och nästan varje gång så är han offline när jag är online... =/

Snart är det alla hjärtans dag.
Kommer ihåg förra året, när jag fick en nallebjörn och 20 galet fina rosor och ett gulligt kort. Tänk om jag hade fortsatt på det spåret, kanske mitt liv hade varit helt annorlunda nu och jag hade inte behövt träffa vissa idioter.
Men man ska aldrig säga aldrig, kanske blir det han och jag igen. Om han kan förlåta mig för alla galna saker jag gjort mot honom.

DET MÄRKER VIIIII!!!



Snöar som tusan här. jag älskar det!
Längtar som fn till nästa månad. Satan vad kul det ska bli!


funkar det?

Funkar det att vara vän med ett motsatt kön utan att ens andra hälft ska bli crazy?
Pratade med en kille, och vet inte hur vi kom in på det men jag sa iallafall att jag hade många killkompisar, och att jag tycker om att vara mer med dom än med typiska "tjejer". Han sa direkt att han skulle aldrig kunna ha mig som flickvän, just för att jag hade killkompisar. WHAT?!

Eh, vad är problemet?
Det är ju inte direkt som att man går runt och hånglar med sina kompisar, vare sig det är killar eller tjejkompisar man har? Eller ja, jag gör inte det iallafall. Eller jo, bara S. Men det hör inte hit haha!

Han sa iallafall att man aldrig kan lita på en tjej som har killkompisar, för hon går bara runt med dom och har sex m.m.
????????????????????????????????

-Nehe du! Jag har inte haft sex med en enda av mina killkompisar, och jag spyr lite smått vid bara tanken på att göra något med någon av dom. Sen att jag har en del killkompisar som råkar vara mina ex, är inte samma sak. Sen vi gjort slut och blivit vänner, så har det inte hänt någonting.

Man kan vara vän med sina kompisar, oavsett kön och ens partner borde inte vara rädd för att det ska hända något. Vad hände med tillit??

I <3 my friends!

Underbar dag idag med. Tänk att alla mina dagar är så himla fantastiska =D

Träning, kaffe, långpromenad, kaffe och snart iväg på movienight!
Jag gillart!! ♥

Mina vänner är dom underbaraste som finns! Just därför är dom mina vänner.
Orka umgås med löst folk och patrask?
Det var någon någon gång som yttrade sig om mina närmaste vänner, well. Shame on you, du känner inte dom som jag känner dom. Efter nästan 10 års vänskap vet man en heeel del om varandra. Och skamligt hur väl dom känner mig. och hur jag känner dom. Räcker med att dom svarar i tele, så vet man hur dom mår!
Älskar jag dom?
- JAAAA, DET GÖR JAG!
Vissa har jag inte känt lika länge, men ack så underbar ändå!  Den "nyaste" vännen har jag känt i typ 3-4 år eller något sånt.
Men hon vet en heeel del om mig med, och jag om henne!

Yttliga kontakter och sånt där, kan kvitta för mig. Hellre några få underbara älskade vänner, än massa löst folk som är falska och jävliga!
Jag är grymt glad över att jag har dom i mitt liv!



inte...

inte skrivit på ett par dagar. har jobbat, sovit, ätit, sovit och varit med mina vänner =D
underbara dagar vill säga =)

nu blir det snart träning och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
Have a good one!

Woooho!

Får inte säga för mycket nu. Men från och med nu ska undertecknad planera bröllop! Eftersom jag själv har lagt ner mina planer på bröllop, så får jag roa mig med någon annans bröllop att planera istället. Guuuud, vad jag längtar. Och bra de, för då vet jag lite mer tills mitt egna bröllop!!!
Helt ok dag, träning, lång promenad, födelsedagsfirande och en hel del annat! Aldrig en lugn stund. Känns som jag inte varit hemma på flera år. Kommer knappt ihåg hur det ser ut där ;0)
En del ex ringer och smsar hit och dit. Vet inte hur många missade samtal jag hade när jag vaknade förut. Och nu går telen varm igen. Orka?
Har förresten blivit bjuden på en kryssning i mars av en herre. Eftersom jag ska till Sälen den månaden så får vi se hur det ligger till med pengar och så. Men eftersom jag blir bjuden så... why not?!!!
Måste ju säga att en del är ju bra dumma... efter att folk vet att jag är singel, och verkligen inte vill ha någon annan, så kan dom ändå så inte sluta med att ge mig saker. Skulle ju ljuga om jag inte gillade det, älskar att bli bortskämd. Men resa, ringar, halsband, armband blablabla??! Halloj! Ni tjänar inget på det ändå, förutom en tom plånbok!
Men får väl njuta medans det håller på!

Ahja... gotta go!...
highwayman med hoffmaestro. F*ck vad bra den är! traalalalaaa.
I'm so happy!


Hur orkar man?

Hur orkar man lägga ner kraft och tid på att förstöra andras liv? Vad finns det för mening med det?
Att en människa kan må så dåligt och enbart kan må bra i sig själv för att få andra att må dåligt? Tycker ärligt talat riktigt synd om såna människor.
Ni fattar nog allihopa vem det är jag pratar om. Men jag har fortfarande inte fattat hela grejjen med allt freaking drama. Att en brud för det första springer efter någon som inte ens vill ha en, bara det är ju sjukt patetiskt. Sen att hon blir helt crazy och drar in mig i bilden, det är ju bara sjukt. Men med det utseendet förstår jag att man blir desperat och fattar att man inte kan få någon annan än sitt (sjuka) ex och försöker som fan. Sen att han inte är ärlig heller för den delen är en annan historia.
Jag för den delen VET att jag kan få någon bättre än han. Och jag vet också att jag skulle aldrig i mitt liv jaga och förstöra så mycket för mitt ex som hon gjorde. För det första har jag för mycket respekt mot mina medmänniskor och för det andra vet jag att jag behöver inte jaga någon för att få någon, och speciellt inte försöka med diverse desperata metoder!


Jag är helt enkelt för bra för det!


Myspace Graphics

 

 


Myspace Graphics- At Myspacejunks.com


Can't take my eyes off you!






Galet bra låt! <3







Haft en bra slapp-dag med min andra hälft! Jag saknar honom... som fn. Men aldrig att jag ger mig!




Hata hata hata Vänersborg... Goooo Villa!

Galet bra dag igår! Självklart vann hemmalaget Villa, mot det sämsta äckel-laget i Sverige, Vänersborg. Usch, hela laget såg ju helt luffare ut. Och vi vann big time med, 6-3. Så, ja. Man kan lätt säga att Vänersborg sög!
Före bandyn blev de lite öl hos Fredrick, även efter drog vi till honom. Sen drog vi till Rymd och fortsatte dricka. Helt underbar bra kväll! Träffade N.s bror och kompis. Frågade vad N. höll på med, efter vad som hände för några veckor sen. Dom sa bara att han ballat ur totalt. Ahja, inte mitt problem. Men synd att han inte vet när det är dax att sluta.
Var även tvungen att ljuga för mitt ex, skrev att jag hade haft sex med någon bara för att han skulle låta mig vara. Har ångest över det idag. Big time, men jag vet inte varför. Borde egentligen inte bry mig om vad han tror och tycker om mig längre. But I do anyway...
Det är synd att han ljög för mig så länge, hade det inte varit för det, hade vi kanske planerat vårat bröllop och tillslut gift oss. Men inte nu, inte sen, aldrig.
När jag var där sist, sa han att hans ex hade velat gifta sig med honom. När skulle han berätta det för mig? Aldrig eller? Det kommer bara fram nya saker hela tiden, så hur mycket ska jag orka?
Men det värsta jag vet är när han tror att jag aldrig kommer hitta någon som är bättre än honom. Tydligen vet inte han vad jag är värd, jag är värd någon så bra mycket bättre än vad han är. Han har tydligen inte älskat mig så mycket som han säger, när han på fullaste allvar inte tror att jag kan hitta någon som är bättre.
Att han är så egoistisk är bara patetiskt. Men det är skönt ändå, att han fortfarande är blåögd och inte ser och fattar vad han har gjort för fel. Det gör det bara lättare för mig att gå vidare.
Men om det fortsätter så här, så kan jag inte ens vara hans vän.
Hur kul är det att se hur många brudar han lägger till på facebook och sen säger att han verkligen inte är en player? Inte alls, inte det minsta? Ah just det tjenare. I hans drömmar är han kanske inte det, men verkligheten ser verkligen annorlunda ut. Och jag tänker inte se på när han flirtar med andra. För mycket självrespekt för det.
Tänker inte såra mig själv med det. Han har sårat mig tillräckligt för det. Usch..

S. är här nu, väckte mig för en stund sen. Fixade frulle och myste =)
Somnade vid 5 imorses, bakis och extremt trött så idag blir det verkligen lugnt för mig.
Ev. en film med en herre ikväll, men kommer jag orka/vilja??
Hmmmmm =)

Bandy!

Ikväll blir det bandy. Villa- Vänersborg. Vinner dom super jag skallen av mig, förlorar dom. well, då super jag skallen av mig!
It's a win win situation baby!
Nice dag med promenad, träning och fika på stan med dom allra underbaraste!
Well, mat och promenad sen göra sig iordning. Mycket idag, and i like it!
=)

Jorden är överbefolkat med idioter!



Tacka GUD för att Amon Amarth finns när man är på så här gudomligt sjukt förbannat dåligt humör!
Tänk att jag verkligen, på fullaste allvar tänkte gifta mig med honom. Hah! vad tänkte jag med där eller?
Att folk inte kan vara ärliga, att det kan vara så svårt? Herregud, I'm so over it!
Men tänk ändå, attjag har oturen att träffa alla såna här idioter? Hur kommer det sig eller? Alla oärliga, otrogna, svekfulla, förbannade sjuka idioter?? Varför?
Jag är väl fan så lättlurad antar jag. Men nej, enough is enough!
Tänker aldrig mer gå på någon sån här skit.


I really curse the day i first laid my eyes on you.

Tänker inte slösa min tid på dåliga människor längre. Sanningen har tydligen kommit fram. Den sanningen jag väljer att tro på. Eftersom han inte har k*k att säga som det är, eftersom han inte tycker att jag tydligen förtjänar den RIKTIGA sanningen, så kan han kort och gott dra åt h*lvete!

Glöm inte karma, it will hunt you down and eat you alive!

Och himla konstigt att han inte läser hennes blogg, men vet vad allt handlar om?
Ta mig för en idiot why don't you!




Facebook, hata eller älska??

Börjar hata f-b. Why? Därför!!
Vad har man skiten till egentligen? Hålla kontakten med vänner och familj eller för att snoka upp på andras liv och vad dom håller på med?
Nja, not my cup of tea anymore.
Och vännera? Shayten... folk jag inte pratat med på lätt 11-12 år och ska lägga till dom på f-b bara för att säga hej?
Njaaa.. känner inte för de heller. Ahja... kanske bara på pissigt humör. Vad vet jag?


Zzzznark!

Relativit lugnt på jobbet. Min nya arbetskamrat började inatt. Funkar fint!
Har haft en bra helg nere i götet. Fredagen var mycket underhållande ;0)
Igår blev det lugnt hemma hos exet (!!?) min söta lilla gris skulle upp å jobba tidigt idag, och eftersom jag skulle jobba inatt, var jag inte så sugen på att gå upp kl. 6 idag! Då var det snällt av B. att jag fick sova där...
Tror dock inte att det var så bra... nu har jag börjat sakna honom igen. Men jag hoppas att det blir full rulle dom närmaste dagarna, så att jag slipper tänka för mycket. Det gillar inte jag...!
Jag fick btw en fin ring av honom, riktigt elegant en. Men ah... jag vet inte. Kanske jag kan vara hans vän. Men allt får tiden utvisa. Tror dock inte att det kommer bli vi igen. Han har satt för djupa sår för att jag ska kunna lita på honom som min pojkvän igen.

Hepps... får väl vara lite social mot min nya arbetskamrat så inte hon känner sig helt mobbad. ;0)

So long!

RSS 2.0