Hittade ett inlägg från min gamla blogg...

Haha! Skrivet för nästan exakt 1 år sen.... hehe.....



Jag kollar på Oprah och det handlar om otrohet. Hon, eller hennes besökare, säger att 1 av 3 män kommer vara otrogna mot sina kvinnor. 92% av dessa män har hävdat att det inte handlar om det sexuella, utan istället om närhet. Att det finns en del män, snarare 88 % (!) som kommer vara otrogen var du än gör och vem du än är.
Huvudorsaken till varför man är otrogen är "emotionell splittring", alltså ensamhet, brist på uppmärksamhet, brist på uppskattning, beundran m.m.
Vill man ha ett bra förhållande med sin man, måste mannen få känna sig som en vinnare.

Är inte vi det dom har vunnit? Kvinnan i deras liv?

SÅ hur ofta erkänner då männen att dom har varit otrogna? Endast 7%

88% av dessa män som har varit otrogna, hävdar att kvinnan dom har varit otrogna med INTE är finare än sin fru, sambo, flickvän etc.

Så vad kan vi kvinnor göra, för att få veta att han är otrogen?
Well, du kan kolla hans mobil, använda en GPS-spårare (lite väl haaaasty kanske?) eller kanske borde han göra ett lögndetektortest??!!

-Njaaa, det känns liiiiite väl överdrivet för min del.

Så vad är tecknen på att just din man är otrogen?
Han kanske tillbringar mer tid utanför hemmet, undviker kontakt (t.ex svarar inte i tele i din närhet), har mindre sex med dig, flackar med blicken om du konfronterar honom m.m
Well, allt det där är väl egentligen inte nyheter för hur en otrogen man beter sig?

Sex är mäns sätt att uttrycka kärlek, samhörighet, ömhet. och när en kvinna intuerar till att ha sex känner han sig älskad, sexig, uppskattad m.m. Så, om du som kvinna tar iniativ till sex innan din man gör det, så kan det jämföras som att han ger dig blommor, diskar och städar, lagar mat m.m.

Men vad hände då med oss kvinnor? Vi har också ett behov av sex, ömhet m.m. Vi kanske rent av är jävligt trötta efter att ha jobbat, hämtat barn, lagat mat, städat och tvättat m.m. hela dagen. Tänk att det pratar dom inte om på Oprah...

Hon tar heller inte upp hur en man känner och gör när hans fru har varit otrogen.
För inte fan är det bara män som är otrogna... SÅ MYCKET vet t.o.m jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0